Cele mai proaste filme din 2010 – Top 10

Share

Avem filme bune si filme mai putin bune, toate merita atentie deoarece in fiecare au intrat foarte multa munca si foarte multi bani.
Totusi oricat de multi bani ai arunca spre un proiect succesul acestuia ramane in mainile regizorului, a actorilor si nu in ultimul rand a scenaristului care da ultima forma povestii din care se va naste un film.

Am listat mai jos cele mai proaste filme ale lui 2010 in viziunea noastra binenteles, poate unii nu le considera asa insa noi am vazut multe defecte (fie povestea, fie efectele speciale, fie personajele interpretate prost, etc) Topul de mai jos nu se va mula pe toate gusturile cinefililor insa in viziunea noastra alegerile sunt facute foarte bine.

Top 10 Filme proaste din 2010

  1. The Last Airbender
  2. Jonah Hex
  3. When in Rome
  4. A Nightmare on Elm Street
  5. Sex and the City 2
  6. Legion
  7. The Wolfman
  8. Clash of the Titans
  9. The Bounty Hunter
  10. The Back-Up Plan

Ah ca o clarificare, vorbim de cele mai proaste filme bine cotate (cele la care am avut sperante, au avut buget, au avut actori) si nu zecile de productii independente despre care nu merita vorbit.

Si cateva explicatii care poate ca ar trebui sa le cititi:

The Last Airbender – Avem senzatia ca acest film ar fi putut fi senzatia anului insa din cauza limitarilor de viziune si a talentului de pe ecran nu a reusit sa depaseasca stadiul de concept. Am ramas uimit cu foarte multi fani cu care am vorbit au avut cam aceleasi reprosuri si aceeasi parere de rau dupa vizionare (in special cei care au fost in cinema)

Jonah Hex – In cazul acestui film recunoastem ca ne asteptam sa nu fie bun… un film prea confuz, treceri prea rapide de la scena la scena (care de multe ori nu au legatura una cu cealalta) foarte multe intrebari lasate in aer si prea putine explicatii pe un fundal incarcat de explozii, impuscaturi si foarte multe cadavre… Apoi se termina.
Este nevoie de o explicatie mai clara ? 🙂

When in Rome – Deoarece nu reuseste absolut de loc sa creeze o tensiune sexuala reala pe ecran, cei doi protagonisti par mai mult prieteni decat iubiti / viitori amanti / whatever si apare in aceasta lista deoarece romantismul real lipseste cu desavarsire (sa nu mai vorbim de profunzimea personajelor).

A Nightmare on Elm Street – Nu ca ar fi foarte prost (dar este) insa fanii seriei au asteptat ceva mult mai complex si mai bine pus in scena. Nici macar efectele speciale nu au impresionat… pacat se pare ca seria este destinata lumii DVD-urilor.

Sex and the City 2 – nu cred ca mai trebuie o explicatie, lasand la o parte cat de indiferenti am fost (ca echipa) fata de acest film am incercat sa il vizionam fara nici o idee preconceputa.
Ce am observat insa ca producatorii acestui film parca nu au vrut sa transmita nimic, nici o idee nici o poveste ci doar sa arata cum ar fi o vacanta extrem de scumpa intr-o locatie exotica si cat de bine ar arata o garderoba la fel de scumpa pe protagonistele noastre – mai superficial de atat cu greu gasesti.

Legion – Prost… per total prost si nu merita orele pierdute in fata lui doar daca sunteti cufundati intr-o disperata plictiseala cu nici un alt film/clip/muzica in fata. Idea parea interesanta din postere si trailere insa modul cum a fost pus in scena a transformat acest film in ceva ce nu poate fi spus cu glas tare.

The Wolfman – nu poate fi numit chiar rau insa a fost o ocazie monumental ratata de a da lovitura, poveste buna a avut, actori buni a avut insa ceva nu s-a legat bine in acest film.

Clash of the Titans – Sa mai vorbim despre calitatea oribila a 3Dului ? cu siguranta am ramas uimiti de asta…insa in decizia noastra au contribuit mult mai multi factori: Personajul principal FOARTE plictisitor, personajele secundare absolut inutile iar dialogul in foarte multe locuri foarte nesarat.
Si nu… actiunea nu este chiar atat de tare cum am sperat (Oo si cat am mai vorbit despre acest film)

The Bounty Hunter – deoarece este extraordinar de previzibil iar trecerea de la ura/nepasare la implicare/caldura/interes (unul fata de celalalt) este foarte brusca si falsa spre sfarsitul filmului. Am avut mari sperante la Gerard Butler care sincer nu prea a dezamagit insa luat in ansamblu personajul sau nu prea s-a potrivit cu tinta filmului.

The Back-Up Plan – glume deloc originale si poveste cam subtire. Personal nu prea mai pot suporta asemenea filme, poate are fani insa il consideram prost iar incasarile dupa lansare au aratat ca si majoritatea populatiei consumatoare de filme este de aceeasi parere.

Daca mai doriti: Mai avem 5 filme aici din aceeasi categorie


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

Un Raspuns la “Cele mai proaste filme din 2010 – Top 10”

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] pe 13 January, 2011 · Lasa un Comentariu  Share Am prezentat aici cele mai proaste 10 filme lansate anul trecut insa cu siguranta codasii nu sunt doar […]



Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac