Noutati din lumea Filmelor – astazi 10.03.2010

Share

Va prezentam in continuare cateva noutati din lumea filmului

* scapa mici detalii legate de continuarea filmului Sherlock Holmes ( ?) Se pare ca scenaristii au lucrat la povestea din partea a doua a filmului chiar dinainte ca filmarile pentru acesta sa se fi terminat, actorul este destul de convins ca poate intra in productie chiar de anul acesta.
Era si de asteptat, cartile scrise de Conan Doyle urmaresc actiunile marelui detectiv in peste 50 de povesti.

** Acelasi ne prezinta detalii si despre progresul filmului Contagion (marca Steven Soderbergh) actorul mentionand ca va filma scenele in care apare la sfarsitul lui 2010. Acesta va avea un rol minor in film insa alaturi de el vor aparea si , Marion Cotillard, Kate Winslett, , , etc.
, filmul prezinta un scenariu apocaliptic in care intreaga lume este contaminata (foarte putine detalii pana in prezent.

*** va juca in filmul biografic ce va urmari viata lui Vince Lombardi, unul din cei mai mari antrenori de fotbal americani din toate timpurile. Scenariul pentru acest film este scris de Eric Roth (care a lucrat la The Curious Case of Benjamin Button) si urmareste in detaliu perioada din cariera antrenorului in care a fost alaturi de echipa Green Bay Packers cu care a ajuns pe culmi imposibile.
Lansarea filmului biografic se pare ca va avea loc in 2012 (odata cu inceperea unui nou sezon NFL).


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook