Noutati pe Scurt in luna Aprilie #6

Share

Prezentam noutati din lumea filmului care poate va intereseaza

* este la un pas de a primi un regizor. Dintre toti cei care au concurat pentru scaunul de regizor se pare ca a ramas doar Bill Condon care este la un pas de a semna contractul cu Summit Entertainment. Condon va nu va avea o viata usoara alaturi de acest film, cei care stiu despre ce este vorba in cartea pot confirma transformarea acesteia intr-un film de sine statator (un alt nivel de violenta si o noua metoda de filmare va fi necesara)

** A fost lansata pe piata prima imagine de pe platourile de filmare ale filmului , vorbim despre nava lui Abin Sur (acesta este eroul care este inlocuit de Hal Jordan in pozitia de al sectorului in care se afla Pamantul)

*** Sunteti pregatiti pentru un nou Johnny English 2 ? Ei bine studioul Universal a simtit nevoia unui nou film cu spioni in stilul lui . Filmul are deja un regizor (Oliver Parker) si un scenarist (Hamish McColl omul din spatele Mr Bean’s Holiday) iar filmarile vor incepe anul acesta in luna August.

**** , si sunt doriti pentru a juca in filmul   Potsdamer Platz (regizat de Tony Scott) iar la auzul acestei vesti am fost la un pas de a sari de pe scaun. Va putea marele ecran tine o asemenea serie de nume? Sa mai mentionam ca povestea filmului este construita in jurul lumii gangsterilor, deci ne putem astepta la foarte multa actiune si cruzime – cei 3 actori se vor potrivi perfect 🙂
Trebuie sa mentionam ca numele filmului nu este inca final.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook