Trailer pentru The Woman in Black

Share

Un lucru este clar, daca numele lui nu era atasat acestui film cu siguranta buzz-ul care il genereaza ar fi fost mult mult mai mic.
Primul proiect al tanarului actor dupa seria va fi monitorizat cu atentie de intreaga comunitate, fani si critici in egalitate.

Povestea este simpla, un tanar avocat ajunge intr-un mic orasel unde descopera faptul ca localnicii erau speriati de o stafie. De remarcat cat de bine este implementata aceasta idee in atmosfera vremurilor, talentul actorilor si tehnica de filmare.

Un recomandat –

&amp;lt;a href=&#8217;http://video.uk.msn.com/?mkt=en-gb&amp;amp;from=null&amp;amp;vid=46fcf972-d1fc-4739-91c9-e5830a3a5ca9&amp;amp;src=FLPl:embed::uuids&#8217; target=&#8217;_new&#8217; title=&#8217;MSN World Exclusive: Woman In Black &#8211; UK <a href="http://topfilm.ro/tag/trailer/" class="st_tag internal_tag" rel="tag" title="Posts tagged with Trailer">trailer</a>&#8217; &amp;gt;Video: MSN World Exclusive: Woman In Black &#8211; UK <a href="http://topfilm.ro/tag/trailer/" class="st_tag internal_tag" rel="tag" title="Posts tagged with Trailer">trailer</a>&amp;lt;/a&amp;gt;

2 imagini aici


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

2 Raspunsuri la “Trailer pentru The Woman in Black”

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] pe 19 October, 2011 · Lasa un Comentariu  Share Dupa trailerul infiorator va prezentam acum cea mai noua metoda de promovare a filmului The Woman in […]

  2. […] Trailer poate fi vazut aici si nu uitati sa aruncati o privire pe posterul […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac