WALL·E (2008)

Share

Un film scris si regizat de Andrew Stanton

Intriga Filmului:
Intr-un viitor indepartat Pamantul a fost abandonat deoarece devenise prea poluat. Gunoiul ajunge sa acopere toata planeta. WALL·E este un robot colector, iar datoria lui este sa curete planeta pentru a pregati intoarcerea omenirii. Dintr-o greseala wall-e este singurul robot de pe Pamant, prietenul sau fiind un gandac

Intr-o zi apare EVE, un robot de recunoastere trimis de oameni pentru a evalua starea planetei, ea era in cautare de viata (o planta) Wall-E astepta de multa vreme  un semna iar aparitia lui EVE „il bucura” foarte mult

EVE descopera o planta si dupa o analiza completa (in care wall-e are grija de ea) se intoarce la nava oamenilor. Wall-E, cu putin noroc, reuseste sa ajunga pe acea nava pentru a se reuni cu Eve.

Omenirea a fost evacuata cu 700 de ani in urma, totul era schimbat, infatisarea si comportamentul aproape ca nu mai era uman. Micul robot lupta cu systemul care nu dorea intoarcerea omenirii pe Pamant.

Premii: Filmul WALL·E a fost nominalizat la 2 Globuri de Aur

Data Lansarii: 5 Septembrie 2008
Durata Film: 98 minute

Distributie:

Ben Burtt … WALL·E / M-O (voce)
Elissa Knight … EVE (voce)
Jeff Garlin … Captain (voce)
Fred Willard … Shelby Forthright – BnL CEO


O poveste fascinanta despre viata si importanta libertatii.

Trailer WALL·E


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

5 Raspunsuri la “WALL·E (2008)”

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] pentru cea mai buna animatie a fost castigat fara nici o surpriza de Wall-E iar The Curious Case of Benjamin Button a oferit cea mai mare surpriza a serii, din cele 13 […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac