Va plac finalurile fericite in Filme ? Si de ce.

Share

O chestie veche de cand lumea, sau mai bine zis de cand exista industria filmului in Hollywood.

Americanilor  le plac finalurile fericite, oricat de previzibile ar fi ele trebuie sa existe in toate (sau majoritatea) filmele lansate pe piata. Deci daca lor le place asa ceva si noua europenilor vrem nu vrem trebuie sa ne placa deoarece toate filmele care merita vazute deocamdata vin de peste ocean.

Revenind la intrebarea initiala, va plac finanurile fericite in filme ? O intrebare generala care nu poate avea un raspuns simplu. Intradevar filmele cu final fericit tind sa atraga mult mai multi oameni in cinematografe, tind sa aiba mai mult succes la vanzari si in general au intaietate peste cele fara un asemenea final.

Nimic rau pana aici insa chiar toate filmele trebuie sa aiba un asemenea final ? Vorbim despre acele productii in care se vede clar fortarea povestii pentru a finaliza totul cu un zambet sau ajungerea pana la turnarea a doua finaluri (unul pozitiv si unul negativ pentru personajul principal – I am Legend) pentru a multumi si pe cei mai sensibili.

Cat de disperati suntem de evadare din realitate de nu suportam sa vedem un film in care faptele au un curs normal ? Suntem atat de nesiguri in viata ca avem nevoie de asigurari la fiecare pas ca totul se va termina cu bine ?

Am deschis si un chestionar pe aceasta tema:

Va plac finalurile fericite in TOATE Filmele ?

Vezi Voturi

Loading ... Loading ...

Cum am mai spus, nu ma deranjeaza atat timp cat totul este tinut pe un curs natural, fortarea unei situatii pentru ca toata lumea sa plece din cinematografe cu un zambet mare sau cu lacrimi de fericire nu reprezinta intotdeauna calea perfecta.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook