Lista filme: Cele mai cunoscute filme din ultimii ani

Share

Cand vorbim despre Cele mai Cunoscute filme ne referim la acele productii care au fost atat de populare incat au intrat in viata de zi cu zi a consumatorilor de film.

Filme populare cu o priza atat de mare la public incat au devenit mici legende cu scene depanate intre colegi la munca, intre prieteni prin oras sau chiar cu persoanele iubite. O lista de filme care poate nu contine cele mai valoroase filme create in ultimii ani, insa le contine pe cele cunoscute de majoritatea populatiei planetei.

Cu totii avem un film special la care ne-am uita oricand si la orice ora, ei bine aruncati o privire mai jos deoarece sunt mari sanse ca acesta sa se numere printre cele 50 de productii mentionate.

Lista celor mai populare productii din ultimii ani : 50 de filme

Cum vi se pare pana acum ? Sunt mari sanse sa fiti deja inundati de valuri peste valuri de scene si replici memorabile. Sa continuam deci.

Nu uitati, vorbim despre ultimii ani (filme contemporane) si sunt destul de mici sanse ca voi sa nu fi vazut cel putin 2/3 din filmele de mai sus.

Este o lista ordonata insa nu am vrut sa o numerotam. Toate aceste filme isi merita locul in istorie si in inimile noastra iar nimeni nu poate pune un numar pe o lista atat de subiectiva. Va lasam pe voi sa decideti ordinea, cu siguranta o stiti deja.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook