Vara lui 2011 ar putea fi cea mai profitabila

Share

Vorbim despre rezultatele din BoxOffice pe plan mondial binenteles, insa de ce ar fi 2011 atat de special ?

2010 a fost unul dintre cei mai buni ani din istorie ca nivel de incasari pentru marele case, giganti ca Toy Story 3 au generat peste 415 milioane USD doar in US sa nu mai vorbim despre alte productii extrem de apreciate.

2011 insa vine tare din urma, nume ca ‘Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides,’ ‘Cars 2,’ ‘The Hangover Part II’, ‘Puss in Boots’ starnesc de pe acum valuri de bucurie in randurile consumatorilor de film, sa nu mai vorbim despre incheierea seriei Harry Potter care cu siguranta va detine recordul dintre toate filmele pana acum (din serie)

Statistici arata ca filmele ‘Fast Five,’ ‘Thor‘ si ‘Bridesmaids‘ au crescut deja prezenta in cinematografe (in US) cu 8%, semn foarte bun pentru vara fierbinte care va urma, oamenii sunt mai predispusi sa vizioneze filme, reclamele isi fac parca mai bine treaba in a penetra straturile sociale iar in ciuda faptului ca inspiratia creatorilor scade de la an la an calitatea filmelor nu poate fi negata.

Premierele ‘Kung Fu Panda 2,’ ‘X-Men: First Class,’ ‘Super 8’ si ‘Green Lantern.’ sunt extrem de apropiate iar luna Iulie este si mai incinsa:”Transformers: Dark of the Moon’ ‘Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2,’ ‘Captain America: The First Avenger’ si ‘Cowboys & Aliens.’ se vor lupta pentru atentia noastra.

Toate semnele indica 2011 ca cel mai profitabil an din toate timpurile, un lucru foarte bun pentru casele de productie dar si pentru noi, calitatea si magnitudinea filmelor creste simtitor de la an la an.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

Un Raspuns la “Vara lui 2011 ar putea fi cea mai profitabila”

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] ca Toy Story 3 au generat peste 415 milioane USD doar in US sa nu mai vorbim […]… TOP Film – Filme de TOP » Articole […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac