5 Filme Gratuite Online – Adevarate Diamante neslefuite

Share

Va vine sa credeti ca faimosul It’s a Wonderful Life a fost odata gratuit ?
Exista un adevarat ecosistem de filme care din varii motive au ajuns in domeniul public, in care oricine le poate prezenta gratuit spre vizionare. Nu va bucurati prea tare de obicei sunt filme fie foarte vechi fie foarte proaste insa din cand in cand descoperim si adevarate diamante neslefuite din lumea cinematografiei.

Locatii ca Archive.org sau Archive Classic Movies stau la dispozitia noastra cu mii de filme gratuite la calitate mai mult sau mai putin decenta. De asemenea acest status nu este batut in cuie, un film care este astazi gratuit pe toate siturile de specialitate poate in scurt timp sa reintre in ciclul financiar din mana producatorilor sau a detinatorilor drepturilor intelectuale.

Night of the Living Dead(1968, George A. Romero)
Eee aceasta este marea surpriza oferita de noi.
Va place idea de zombie, undead ei bine de aici a pornit totul. O bucata buna de istorie in mainile noastre spre vizionare gratuita oricand si oriunde.
Este considerat de multi cel mai bun (valoros) film horror din toate timpurile – prezentat mai jos:

‘Superman’ (1941, Dave Fleischer)
Da, o colectie de animatii Superman veche de peste 70 de ani, gratuit spre vizionare mai jos. Chiar si in ziua de astazi arata destul de bine iar pentru fanii filmelor si animatiilor Superman este o felie de istorie.

‘Sherlock Jr.’ (1924, Buster Keaton)
Unul dintre cele mai bune filme silentioase create vreodata care spre deosebire de altele este prezentat intr-un mod chiar vizionabil (ati vazut destul de multe secvente cu filme la viteze diferite, sunet prost si calitate vizuala mediocra). Daca aveti rabdare sa vizionati un film mut de acum peste 80 de ani il aveti mai jos:


His Girl Friday‘ (1940, Howard Hawks)
Un film foarte bun (Cary Grant, Rosalind Russell si Ralph Bellamy) care nu trebuie ratat ( film inclus deja in 2 topuri create de noi : 10 Filme regizate de Howard Hawks si Top 10 filme Cary Grant ) care nu intelegem de ce este gratuit spre vizionare.
Nu comentam si ne straduim sa raspandim cat mai repede informatia pentru ca toata lumea sa se bucure de el – adevarata arta din epoca de aur.

‘Zero for Conduct’ (1933, Jean Vigo)
In ciuda faptului ca acest film a fost destul de bine primit de public si nu este un film chiar de duzina a intrat in domeniul public (gratuit).
Nu prea avem multe de spus, doar 41 de minute.

Continuare in


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook