Cele mai bune 10 Scene de Dragoste din filme

Share

Cand vorbim despre cele mai memorabile scene de dragoste nu ne referim doar la pasiunea carnala. Mai jos am incercat sa listam cele mai bune 10 scene/filme si dupa cum veti vedea aceasta este compusa atat din scene foarte intense si fizice dar si scene emotionale in care dragostea este uneori chiar mai palpabila decat cealalta varianta.

Vorbim despre scene si filme care ne-au facut sa ne indragostim odata cu personajele, care ne-au facut sa ne iubim si mai mult jumatatea si ne-au facut oameni mai buni.

Aruncati o privire mai jos pe cele mai bune 10 scene de dragoste din filme.

  1. The Notebook
  2. Lady and the Tramp
  3. Ghost
  4. Desperado
  5. Dirty Dancing
  6. Titanic
  7. Gone With The Wind
  8. Mulholland Drive
  9. Blue Lagoon
  10. Unfaithful

Si cateva cuvinte:

1. “The Notebook,” 2004. Acest film este un monument inchinat dragostei si romantismului, foarte multe scene si cu greu am putut sa alegem pe cea mai buna. De aceea nici nu am incercat, va lasam pe voi sa va alegeti cel mai intens moment deoarece fiecare dintre noi percepe acest film in felul sau.

2. “Lady and the Tramp,” 1955. Da, o animatie in care protagonistii sunt animale. Scena memorabila cu pastele este si acum una dintre cele mai romantice prezentate pana acum pe marele ecran.

3. “Ghost,”1990. Putini mai sunt care sa nu stie scena din acest film in care Patrick Swayze si Demi Moore au un moment intim foarte erotic construit in jurul unei mese de olarit. Cu greu este de crezut ca poate fi creata o scena de dragoste asa insa acest film a luat intreaga lume cu asalt.

4. “Desperado,” 1995. O scena de dragoste fenomenala si foarte intensa dintre protagonistul Antonio Banderas si Salma Hayek, o scena plina de senzualitate, nuditate si multa multa caldura.

5. “Dirty Dancing,” 1987. Filmul este o legenda in aceasta industrie, exceleaza la toate capitolele iar ca intimitate scena de dragoste dintre Patrick Swayze si Jennifer Grey acasa la acesta a fost imitata de atat de multe ori incat trebuie pusa cat mai sus in top.

6. “Titanic,” 1997. Nu puteam sa nu includem acest film in acest top, scena dintre Kate Winslet si Leonardo Di Caprio din masina aburinda a ramas adanc in mintea milioanelor de persoane care l-au vazut.

7. “Gone With The Wind,”1939. Un film plin de pasiune, iar in ciuda faptului ca scena este limitata la un sarut fenomenal dintre Clark Gable si focoasa Scarlett O’Hara ea reprezinta si acum dupa 70 de ani unul dintre cele mai intime momente prezentate pe marele ecran.

8. “Mulholland Drive,” 2001. Deoarece este una dintre cele mai faimoase scene de dragoste care are loc intre doua femei.

9. “Blue Lagoon,” 1980. In ciuda faptului ca acest film are peste 30 de ani vechime este si in ziua de astazi relevant. Scena de dragoste dintre cei doi tineri este accentuata de tensiunea acumulata intre ei pe parcursul filmului si insula mirifica. Un film plin de inocenta, erotism si dragoste profunda.

10. “Unfaithful,” 2002. Pentru scena absolut fantastica dintre protagonista filmului si barbatul intalnit din intamplare, o scena la care spectatorul nu se asteapta indiferent cat de atent urmareste filmul.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook