Cele mai intense Saruturi din Filme – Top 10

Share

Un lucru trebuie clarificat la inceput, cand vorbim despre cele mai senzuale si intense scene de sarut din filme vom lua in calcul o serie de factori:
Vorbim despre intensitatea sarutului, despre acumularea tensiunii inaintea acestuia, despre chimia dintre personaje si despre impactul avut de acest sarut asupra publicului dar si a evenimentelor din film.

Nu vorbim despre scene de sarut memorabile,vom face top pentru asa ceva, doar despre cele mai frumoase, intense, senzuale si anticipate saruturi dintre doua sau mai multe personaje din filme.

1. „The Wedding Singer” – Un sarut de repetitie intre personajele interpretate de Adam Sandler si Drew Barrymore atat de tandru si frumos incat a generat valuri de aprecieri printre criticii consacrati. A fost platforma de pornire pentru ambii actori iar daca este sa vorbim despre efectele din film spectatorii au ajuns instant sa iubeasca aceste personaje..

2. „Wild Things” – Scena dintre Denise Richards si Neve Campbell a aruncat foarte multi barbati in picioare, fara nici o indoiala unul dintre cei mai fierbinti.

3. „Brokeback Mountain” – Da, sustinem aceasta decizie, sarutul dintre Jake Gyllenhaal si Heith Ledger este atat de intens incat cu totii am fost luati prin surprindere.

4. „Armageddon” – Scena dintre Liv Tyler si Ben Affleck intinsi pe iarba in mijlocul unui camp, o melodie superba pe fundal si un sarut absolut fenomenal.

5. „From Here to Eternity” – Scena dintre Burt Lancaster si Deborah Kerr pe plaja din Hawai cu valuri superbe pe fundal.

6. „Cruel Intentions” – Scena memorabila dintre Sarah Michelle Gellar si Selma Blair, un sarut foarte intens care cu siguranta cu totii l-am savurat, iar cand ne gandim ca totul a pornit de la o banala scena de vorbe intre fete nu putem decat sa ne bucuram mai mult.

7. „Atonement” – In ciuda faptului ca in acest film au fost foarte multe momente intime, cel mai intens sarut a fost cel dintre James McAvoy si Keira Knightly in momentul in care tanara se urca in autobuz pentru un ultim sarut de plecare.

8. „Ghost” – Deoarece a devenit un fel de etalon in industrie, un sarut care a fost atat de mult copiat si parodiat in alte filme nu poate fi exclus. Sa nu mai mentionam si intensitatea nebuna a acestuia, vorbim despre sarutul dintre Sam (stafia interpretata de Patrick Swayze) si Molly (Demi Moore) sotia indoliata.

9. „The Breakfast Club” – Unul dintre cele mai intense, sarutul dintre Criminal (Judd Nelson) si Princess (Molly Ringwald).

10. „Spiderman” – Poate nu sunteti de acord cu aceasta decizie insa sarutul cu capul in jos dintre Spiderman si Mary Jane (Tobey MaGuire/Kirsten Dunst) este memorabil.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook