Cele mai tari 10 personaje din filmele lui 2010

Share

2010 a fost un an interesant pentru filme, multe bune multe rele insa o serie de personaje au intrat pur si simplu in istoria cinematografiei.
Fie prin violenta, fie prin originalitate pur si simplu iubim aceste personaje pana in stagiul in care trebuie sa ne reamintim ca nu sunt reale.

Va prezentam in continuare topul celor mai tari 10 personaje din filme in 2010.

1. Machete Machete don’t text – cu siguranta acesta este cel mai valoros/interesant/iubit personaj din 2010. Machete a dat nastere unei intregi serii de replici folosite chiar si in ziua de astazi, a devenit o icoana a eroului „deranjat” care va face absolut orice pentru a-si indeplini misiunea (violenta fiind doar un mijloc banal de a crea un drum spre scopul final). Robert Rodriguez a creat o capodopera prin acest film si o icoana a luptatorului impotriva oamenilor/sistemului corupt (mai spunem ca in mijlocul masacrului Machete are timp si de momente intime ?)

2. Dren Dren, copilul mutant creat de echipa de savanti Adrien Brody si Sara Polley in “Splice” Adaugat in acest top multumita tranzitiilor violente de la stadiul de copil moderat ca temperament pana la nivelul adolescentin plin de hormoni si violenta reprimata. Dren a oferit o scurta incursiune in viitorul experimentelor genetice si a tehnicilor de abordare a unui asemenea hibrid.

3. Dicky Eklund, care prin problemele din viata si defecte pune in evidenta personajul principal. Eklund este fratele ratat al protagonistului din “The Fighter” cu o puternica influenta pozitiva insa prin efectul de depasire al mentorului. Fara fratele sau luptatorul nu ar fi fost in stare sa gaseasca puterea interioara de a trece peste greutatile prezentate in film.

4. Hit Girl eroina de 11 ani din “Kick-Ass” care a socat publicul prin limbajul folosit dar si violenta cu care isi trata inamicii. Un personaj care nu putea fi omis din acest top.

5. Mattie Ross unul dintre personajele principale din “True Grit”, o tanara de 14 ani care porneste pe urmele ucigasului parintilor sai impreuna cu un om al legii cel putin ciudat. Tenace, puternica Mattie este in viziunea noastra cel mai puternic personaj feminin al anului.

6. EamesInception” in ciuda faptului ca majoritatea personajelor din acest film sunt destul de generice  acesta iese in evidenta , un personaj inteligent, neprevizibil, increzator dar si comic. Unul dintre cele mai memorabile personaje din filmele lui 2010.

7. Ivan Vanko Mickey Rourke in postura rusului indestructibil din “Iron Man 2”. Combinatia om de stiinta nebun si tehnologie ruseasca dezlantuita  alimentata de o dorinta nebuna de razbunare creaza un anti-erou perfect pentru a scoate in evidenta calitatile eroului american.

8. Evelyn Salt Mama Rusie inca este un generator de personaje captivante filmul “Salt,” prezinta asasinul perfect, programat si cel mai important infiltrat in organizatii cheie din SUA. Enigmatica, inteligenta, letala si foarte usor adaptabila iar misterul care o inconjoara pur si simplu face tot filmul.

9. Noland  “Predators” A dat nastere unui personaj foarte interesant, acel nebun sociopat care se ascunde pe o planeta „infestata” de vanatori specializati, adevarate creaturi ale mortii – Laurence Fishburne aminteste de iconicul Colonel Kurtz din “Apocalypse Now.”

10. Derrick Jones Derrick Jones este un producator „de joasa speta” de filme in stilul “Girls Gone Wild”  plasate pe scenarii horror gen “Piranha 3D.” In linii mare acesta este un personaj general, stereotipic a carui scop este doar exploatarea situatiilor cu multa priza la public.

Ce sa mai vorbim, filme care nu trebuie ratate doar prin prisma savurarii acestor caractere.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

Un Raspuns la “Cele mai tari 10 personaje din filmele lui 2010”

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] trebuie sa ne reamintim ca nu sunt reale. Va prezentam in continuare topul celor […]… TOP Film – Filme de TOP » Topuri Speciale […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac