Ce ne ofera vara aceasta ?

Share

Vara este o perioada foarte interesanta pentru filme insa si o potentiala capcana pentru producatori. Alegerea datei de lansare a unui film este una din cele mai importante decizii care pot fi luate, lansarea intr-o luna in care majoritatea populatiei tinta a acestuia este (de exemplu) in concedii poate ruina complet incasarile.

Filmele genereaza cei mai multi bani in primele 2-3 saptamani de la lansare deci sa vedem ce ce ne asteapta vara aceasta.

Mentionam ca in continuare prezentam doar filmele cele mai grele si care au parte de cea mai mare atentie din partea presei si a publicului.

Luna Mai, Iron Man 2 va fi lansat pe 7 Mai iar in urmatoarele 2 saptamani Robin Hood si Shrek Forever After vor avea premiera. Luna Mai va fi incheiata de filmul Prince of Persia: The Sands of Time.

Luna Iunie va fi marcata deToy Story 3 , Knight and Day si Get Him to the Greek din nou o scurta perioada mai relaxata inainte de bombardamentul din luna Iulie

Luna Iulie vom vedea din nou un val urias de filme cu potential, Twilight Saga: Eclipse (cu premiera pe 30 Iunie), The Last Airbender, Inception, Predators si The Sorcerer’s Apprentice.

Luna August pastreaza traditia ca fiind cea mai slaba din tot anul in cea ce priveste lansarile de filme grele, o scurta pauza  inainte de toamna cand toata lumea se inghesuie pentru a lansa filme potentiale candidate la Oscar.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook