Cele mai bune comedii romantice din toate timpurile – Top 20

Share

Cand vorbim despre Comedii romantice vorbim despre acele filme la care pur si simplu ni se topeste inima de fericire, tristete, bucurie si foarte multa iubire. Comedia este doar un mediu de a crea romantismul, niciodata nu vom vedea nimic ridicol in acest tip de filme si in cele mai multe cazuri comedia este creata de personaje secundare sau comedia de situatie.

Ne-am propus sa formam un top al celor mai valoroase comedii romantice difuzate pana acum, un gen foarte comun din care se nasc un numar foarte mare de filme din care putine merita mentionate sau macar vizualizate a doua oara.

Mai jos avem 20 de filme pur si simplu geniale care va vor faca sa va iubiti jumatatea si mai mult.
Cele mai bune 20 Comedii Romantice create vreodata

 1. Pretty Woman
 2. The Notebook
 3. Notting Hill
 4. When Harry Met Sally
 5. How To Lose A Guy In 10 Days
 6. Love Actually
 7. Groundhog Day
 8. Hitch
 9. Just Like Heaven
 10. 50 First Dates
 11. You’ve Got Mail
 12. Jerry Maguire
 13. Four Weddings And A Funeral
 14. Run, Fat Boy, Run
 15. The American President
 16. Sleepless In Seattle
 17. Breakfast At Tiffany’s
 18. Angel Eyes
 19. Roxanne
 20. Big

Pentru a nu incheia topul prea brusc amintim si urmatoarele 3 filme din aceeasi clasa cu cele de mai sus:

Pretty Woman a ajuns in toti acesti ani o adevarata icoana, un model demn de urmat de toate filmele romantice cu tenta comica si chiar si in prezent a ramas la fel de relevant ca in prima zi de difuzare.  The Notebook este filmul meu preferat, o poveste si o iubire la care doar putem visa, un film vazut de foarte multe ori si savurat de fiecare data.
Ce mai putem spune, When Harry Met Sally este clar de ce a fost ales iar How To Lose A Guy In 10 Days este briza de aer proaspat binemeritata in aceasta lista de recomandari. Groundhog Day chiar daca nu pare are o componenta romantica foarte importanta si niste invataturi valoroase pentru cei care stiu cum sa il savureze.

Jerry Maguire si Hitch aborteaza subiectul intr-un mod mai comercial insa cu nimic mai prejos iar Four Weddings And A Funeral este la capatul opus fiind comedia romantica traditional englezeasca foarte lina si putin spectaculoasa. Daca Roxanne ne face mereu sa zambim si sa realizam ca frumusetea exterioara este mai putin importanta decat cea interioara Big trateaza dragostea din punct de vedere al varstei iar 50 First Dates ne arata cum iubirea poate depasi pana si cele mai complexe obstacole.

Nu mai continuam cu explicatiile deoarece oricine se va apuca de acest top si va viziona cel putin jumatate din filmele de mai sus se va convinge de valoarea acestora si de puterea dragostei intr-o lume din ce in ce mai rapida. Uneori trebuie sa ne mai si oprim pentru a savura prezentul iar iubirea ne face oameni mult mai buni indiferent de nivelul social al fiecaruia.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook