Cele mai tari 5 Scene Erotice din filme in 2010

Share

Va prezentam in continuare un top al celor mai fierbinti scene din filmele aparute in 2010, vorbim despre scenele erotice la care au participat vedetele noastre preferate, scene pline de bun gust si finete la care spectatorul a tanjit pe intreaga durata a filmului.

1. Sex And The City 2 (2010). Nu este nici o surpriza aici, ne si asteptam sa vedem ceva fierbinte in acest film. Cea mai frumoasa scena are loc la finalul acestui film cand Samantha (Kim Cattrall) pune in sfarsit mana pe barbatul dorit iar situatia devine exploziva. Nu dorim sa spunem mai multe pentru a nu ruina efectul.

2. The Town (2010). Una din cele mai fierbinti scene erotice aparute in filme in 2010, tensiunea sexuala generata intre spargatorul de banci Doug MacRay (Ben Affleck) si victima sa Claire Keesey (Rebecca Hall) este amplificata incet incet pana la cote maxime cand cei doi ajung sa fie impreuna. O scena intensa si foarte frumoasa.

3. Machete (2010). Ne puteam astepta ca un film marca Robert Rodriguez sa aiba detoate, violenta si sange din plin, explozii si scene explozive intre protagonistii filmului. Am decis sa adaugam aceasta scena in top din „cauza” diferentelor uriase intre protagonisti. Vorbim despre momentul in care Machete (Danny Trejo) are o scena de dragoste cu Sartana Rivera (Jessica Alba), ofiterul trimis sa il opreasca. O scena plina de nebunie, carisma si mult mult erotism.

4. The Losers (2010). Acest film le are pe toate, explozii, situatii intense si foarte stresante, sionaj si interese ascunse ale guvernului. Totusi printre acestea a avut loc si o scena de dragoste intre liderul echipei: Clay (Jeffrey Dean Morgan) si Aisha (Zoe Saldana), o scena cu adevarat exploziva.

5. Machete (2010). O scena special dedicata barbatilor, destul de scurta insa foarte intensa eroul nostru Machete (Danny Trejo) are ocazia sa guste din doua femei foarte frumoase, April Booth (Lindsay Lohan) si mama ei June Booth (Alicia Marek) se decid sa faca un film erotic alaturi de mexican in piscina vilei. Poate nu suna prea interesant citind insa cei care au vazut filmul pot confirma efectul asupra spectatorului, trecerile de la violenta la aceste scene pline de erotism si sexualitate produc doar o amplificare a intensitatii.

Momente care nu putem decat sa le apreciem deoarece reprezinta o rupere de ritm care merita savurata. Nu uitati sa va iubiti si sa iubiti filmele bune.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook