Nominalizarile la Zmeura de Aur 2011

Share

A inceput sezonul nominalizarilor, incepem cu Zmeura de Aur 2011 (the Golden Raspberry Award) iar juriul a fost foarte darnic anul acesta – nu uitati vorbim despre premiile pentru cele mai proaste filme/actor/scenarii/regizori ale intregului an. Nimeni nu doreste sa se vada pe aceasta lista si in nici un caz nimeni nu doreste sa castige (in afara de Sandra Bullock in 2010 care a venit bucuroasa sa isi ridice premiul)

Ca un scurt rezumat mentionam ca The Last Airbender conduce detasat ca numar de nominalizari, Twilight Eclipse urmeaza cu 8 iar filmele Sex and the City 2 si Vampires Suck intra glorioase pe lista celor in asteptarea Zmeurei.

Un adevarat an de cosmar pentru Jessica Alba care a primit nominalizarea pentru cea mai proasta actrita secundara in TOATE filmele in care a jucat in 2010, suntem curiosi ce se va intampla la decernarea premiilor.

O categorie noua a fost adaugata pentru acest an, vorbim despre Utilizarea cea mai proasta/defectuoasa a tehnologiei 3D in filme, utilizare care aproape ne-a facut sa ne scoatem ochii in cinematografe. Cu totii cam stim ce filme au intrat in aceasta categorie insa avem mai jos lista completa.

Nominalizarile Zmeura de Aur – Golden Raspberry Award – 2010

Cel mai prost film din 2010

Cel mai rau actor din 2010

Cea mai rea actrita din 2010

Cea mai rea actrita secundara din 2010

Cel mai rau actor secundar din 2010

Cea mai proasta utilizare a tehnologiei 3D in filme (categorie speciala pentru 2010)

Cel mai prost DUO/cuplu din filme in 2010

Cel mai prost regizor din 2010

Cel mai prost scenariu din 2010

Cel mai prost Film Remake/Continuare/Prequel/ReAdaptare din 2010

Ne plac filmele bune dar si cele proaste merg 🙂

In incheiere va anuntam ca ceremonia de decernare a premiilor Zmeura de Aur (Golden Raspberry) va avea loc pe 26 Februarie.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

3 Raspunsuri la “Nominalizarile la Zmeura de Aur 2011”
  1. roxy spune:

    nu intzeleg dc Twilight Saga Eclipse e la cel mai prost film in 2010. e chiar bun. si robert pattinson cel mai rau actor ?? seros????? filmul Remember me e tare, iar robert pattinson isi joaca rolul chiar bine

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] O zi mare pentru toti consumatorii de filme – nominalizarile Oscar 2011 Dupa ce am prezentat lista nominalizarilor la Golder Raspberry a venit vremea listei oficiale a nominalizarilor la premiile Oscar […]

  2. […] actorii si regizorii s-au batut pe putinele premii acordate iar acum a venit vremea sa anuntam castigatorii, lista completa mai […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac