The Expendables (2010)

Share

Un film scris de Dave Callaham si regizat de Sylvester Stallone
Intriga Filmului:
Mult asteptatul The Expendables a ajuns pe marile ecrane, filmul care reuneste marile nume din productiile de actiune din anii 80′ 90′ intr-o ultima mare lovitura.
Filmul prezinta o misiune sinucigasa la care va participa o echipa de experti, vorbim de fosti soldati pregatiti pentru aproape orice ar intalni in cale, angajati de misteriosul Mr. Church pentru a elimina un dictator din America de Sud.

Cum va puteti imagina lucrurile se complica extrem de mult iar misiunea se dovedeste a fi destul de complexa pana in punctul in care membrii echipei de elita trebuie sa aleaga intre propriile vieti si calea cea dreapta.

Data Lansarii:13 August 2010
Durata Film:103 min
Distributie:

Sylvester Stallone … Barney Ross
Jason Statham … Lee Christmas
Jet Li … Ying Yang
Dolph Lundgren … Gunner Jensen
Eric Roberts … James Munroe
Randy Couture … Toll Road
Steve Austin … Paine
David Zayas … General Garza
Giselle Itié … Sandra
Charisma Carpenter … Lacy
Trailer The Expendables (2010)


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

5 Raspunsuri la “The Expendables (2010)”
  1. ciporto spune:

    l-am vazut… umm e interesat pt ca e in genul rambo la un nivel net inferior…gen rambo…insa nu m-a impresionat tinant cont ca sunt foarte multi cunoscuti in film si poate de asta actiunea si firul povestei se pierde intru-cat exista multi eroi si bombe dar…. suspansu? hmmm pakat de ei

  2. Turorache spune:

    a fost aproape ca un film de actiune din anii 80′, explozii si focuri de arme din plin, fara un scop anume si foarte previzibil la sfarsit 🙂

    si-a atins tinta

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] un Comentariu  Share O adevarata bomba a explodat in cinematografele din Vest dragii mei, The Expendables a fost lansat iar succesul a fost destul de […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac