40 de Jocuri care trebuie transformate in filme – Ultima Parte

Share

Decizia de a face un top al jocurilor perfect adaptabile in filme a fost foarte usor de luat, am prezentat pana acum 30 iar acum a venit vremea ultimilor 10.
Sigur, lumea jocurilor este intr-o continua expansiune, vor mai fi productii demne de a fi adaptate in lumea filmului si putem doar spera ca marile case de productie isi vor asuma riscul de a aduce pe marile ecrane aceste povesti fascinante.

Ultima parte din seria noastra a jocurilor care merita transformate in filme (31-40).
Cele mai bune Jocuri/idei au fost pastrate pentru sfarsit:

31. Left 4 Dead 2
Cine nu iubeste un film bun cu zombie.
Universul jocului prezinta Pamantul infestat de zombie iar povestea urmareste actiunile unui grup de oameni de a supravietui si eventual extermina creaturile care au invadat imprejurimile.

32. Burnout 3: Takedown
O combinatie intre Mad Max si Death Race in care cursele au loc in diferite orase scopul fiind distrugerea totala a oponentilor inainte ca autoritatile sa fie prea mult alertate.
Tehnologia 3D si CGI ar oferi unui asemenea film o popularitate fantastica.

33. World Of Warcraft
Daca ar fi sa alegem un joc din intreaga lume bazat pe popularitate si poveste (o adevarata istorie a fost creata) acesta ar fi WoW.
O poveste fantastica despre lupta intre bine si rau, eroi – arme si creaturi mitice care in mainile unui regizor capabil ar ajunge la dimensiunile Lord of the Rings
Universul WoW este atat de complex incat ar putea da nastere la cel putin 3 filme (daca nu la o serie epica gen Harry Potter care a fost anuntata drept este cea mai profitabila de la jumatatea lui 2010 )

34. Call Of Duty: Black Ops (nu suntem inca convinsi de MW3)
Povestea soldatului SAD activ intre 1961 – 1968 si misiunile sale de a opri actiunile unui om de stiinta malefic.
Da, abordarea filmului ar putea fi cea cu zombie cand agentul trebuie sa lupte impotriva unui program ultrasecret sovietic dar si a hoardelor de zombie care invadeaza planeta.

35. Half-Life
(Vorbim despre primul joc)Povestea lui Gordon Freeman, omul de stiinta care incearca sa evadeze din complexul subteran unde in urma unor experimente legate de teleportare un portal catre o alta lume este deschis iar o serie de creaturi de cosmar intra in realitatea noastra.
Un potential film SF-horror de succes iar tinand cont de numarul fanilor universului jocurilor Half Life incasarile ar fi pe masura.

36. Shadow Of The Colossus
Povestea unui erou care trebuie sa invinga 16 creaturi gigante pentru a o aduce inapoi la viata pe tanara Mono.
Abordarea poate sa varieze, de la clasica poveste a maturizarii pana la cea serioasa plina de violenta si efecte speciale dramatice.

37. Bioshock
Actiunea are loc intr-un univers alternativ in anii 60′ cand Jack supravietuieste prabusirii unui avion doar pentru a descoperi lumea subacvatica numita Rapture.
Legile fizicii sunt total distorsionate iar Jack trebuie sa lupte impotriva creaturilor mutate dar si mecanizate pentru a supravietui.


Daca va fi vreodata transformat in film, Bioshock ar rescrie normele de abordare a filmelor, recordurile de incasari fiind total distruse.

38. Perfect Dark
Aceasta ar fi povestea care ar ridica un personaj feminin la nivelul marelui James Bond.
Agentul special Joanna Dark descopera o conspiratie sinistra a unui institut rival (dataDyne) iar actiunea incepe fara prea mari explicatii.

39. Super Mario Galaxy
Super Mario Bros  nu poate fi inclus in categoria filmelor bazate pe jocuri din motive prea evidente insa acest joc poate da nastere unui adevarat fenomen.
Aventurile lui Mario prin univers pentru salvarea printesei sale – un film perfect pentru copii – potentiala serie.

Ultimul Joc prezentat in aceasta serie de 4 articole insa in viziunea noastra cel mai valoros.

40. Diablo (I – II – III)
Intregul univers Diablo este fascinant, original, extraordinar de complex si cel mai important: creat de Blizzard.

Povestea luptei eterne dintre ingeri si demoni, umanitatea fiind prinsa in mijloc in calitate de martor supus unor evenimente cataclismice.
Speranta inca exista iar un erou se poate ridica din mase pentru a infrunta demonii eterni mai mult sau mai putin ajutat de fortele divine.

Diablo 3 deja poate fi confundat cu un film la capitolul cinematics:

Inca asteptam cu sufletul la gura ca un contract sa se faca intre marile case de productie si Blizzard, fapt care ar duce relativ repede la producerea unor filme ca Diablo Warcraft Starcraft.
Jocuri care vin cu un bagaj enorm de informatii, povesti, legende si istorii care este imposibil de acoperit chiar si in trilogii.
Seria:
Prima Parte (1-10)
A Doua Parte (11-20)
A Treia Parte (21-30)

Nu uitati Jocurile prezentate pot fi cumparate de aici

Nimeni care a jucat un joc din aceasta serie de 4 articole nu poate spune ca nu ar merge la un film perfect adaptat.

Mentionam ca pana in momentul in care scriem acest articol NU a fost facut nici un film cu adevarat de succes bazat pe un joc.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

Un Raspuns la “40 de Jocuri care trebuie transformate in filme – Ultima Parte”

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] productii demne de a fi adaptate in lumea filmului si putem doar spera ca marile […]… TOP Film – Filme de TOP » Topuri Speciale […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac