Filme pe Scurt in luna Aprilie #17

Share

Va prezentam in continuare pe scurt cateva noutati din lumea filmului

* Universul Looney Tunes se intoarce prin crearea unei noi serii pe Cartoon Network (de catre Warner Brothers) care va incepe difuzarea anul acesta in toamna. Vorbim despre o serie de episoade de 30 de minute menite sa reaprinda pasiunea fanilor pentru personajele care ne-au marcat copilaria, exista cineva care sa nu fi vazut macar o scena cu Bugs Bunny ?

** Sacha Baron Cohen intr-o noua comedie, de data aceasta alaturi de Paramount, nu este oficial inca insa producatorul a fost foarte interesat de aceasta comedie in care Cohen va juca. Nu va interpreta un personaj gen Borat sau Bruno ci va interpreta rolul unui barbat care are grija de capre (!?) Suntem foarte curiosi cum de aceasta idee a starnit asemenea valuri la Hollywood, avem o banuiala ca este din cauza lui Cohen care este o adevarata atractie de ceva ani.

*** Dupa surprinzatorul succes al filmului The Hurt Locker (printre care a castigat si premiul pentru cel mai bun regizor), Kathryn Bigelow a devenit foarte cautata pentru scaunul de regizor si am fost foarte curiosi cu totii ce proiect va accepta. Ei bine am aflat ca Kathryn Bigelow va regiza o reclama pentru marca Revlon in care va juca si Jessica Biel.
Surprinzator insa adevarat, nu uitati se scot bani frumosi din reclame si este o metoda destul de usoara pentru a deveni cunoscut in aceasta industrie.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook