Noutati pe Scurt in luna Aprilie #3

Share

Prezentam pe scurt noutati din lumea filmului care poate va intereseaza

* Jessica Biel va juca intr-un nou proiect – Mob Girl – care va prezenta viata amantei unui lider mafiot. Povestea va urmari activitatile si greutatile unei femei care intreaga viata a trait printre mafioti si a activat in diferite misiuni mai putin legale. Filmul de asemenea urmareste momentul in care aceasta se satura de acea viata si trece de partea autoritatilor devenind un martor cheie intr-un proces impotriva mafiei.

** The Weinstein Company , compania care a produs filmul Hoodwinked este data in judecata de cei care detin drepturile intelectuale asupra ideii din pricina intarzierii producerii unei continuari care sa mentina seria pe idea originala. Ca rezultat Hoodwinked 2 este mai in pericol ca niciodata.

*** Un zvon: Megan Fox ar fi dorita pentru a interpreta rolul principal in filmul Red Sonja inlocuind-o pe Rose McGowan, cu siguranta frumusetea tinerei va juca un rol important in decizia producatorilor. Se doreste o luptatoare amenintatoare si frumoasa iar Megan Fox are doar una din aceste calitati. Nimic oficial pana in prezent.

**** Din nou un zvon, Emily Blunt se pare ca a renuntat la participarea in filmul Captain America pentru a juca in Catwoman. Cu siguranta actrita ar putea interpreta rolul misterioasei pisici cu succes insa nu intelegem de ce a renuntal la mult mai titratul Captain America in favoarea unui film care are un viitor cel putin dubios.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook