Tall Man, Quixote si Pirates of the Caribbean 3D

Share

Va prezentam in continuare pe scurt cateva noutati din lumea filmului

* Jessica Biel va juca in filmul The Tall Man care va prezenta povestea unei femei care porneste pe urmele misteriosului Tall Man dupa ce acesta ii rapeste copilul. Acesta este primul rol cu adevarat dramatic al actritei iar presiunea ca aceasta sa il interpreteze bine este uriasa.

* Ewan McGregor va juca alaturi de Robert Duvall in filmul The Man Who Killed Don Quixote care prezinta aventurile unui tanar care calatoreste in timp in secolul 17 unde il intalneste pe Don Quixote aflat in cautarea persoanei iubite. Tanarul devine Sancho Panza iar aventurile nu intarzie sa apara.
Mentionam ca acest film a trecut prin foarte multe intarzieri si schimbari de actori deci exista posibilitatea ca McGregor sa se razgandeasca.

* Pirates of the Caribbean 4 va fi filmat 3D. Partea buna este ca filmul va fi produs de la inceput in acest format insa partea negativa (si cea mai mare) este ca acest nou film din seria Pirates of the Caribbean NU ARE nici un motiv de a fi 3D. Pur si simplu nu putem gasi un avantaj al 3Dului care poate imbunatati experienta vizionarii acestui film.
Sa nu uitam insa ca filmul are un buget mai redus decat se astepta iar costul tehnologiei 3D este destul de piperat, sa speram ca nu va fi afectata si mai tare partea de efecte speciale.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook