Filme pe Scurt in luna Aprilie #14

Share

Va prezentam in continuare pe scurt cateva noutati din lumea filmului

* Un nou nume se alatura filmului Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides, de data aceasta il anuntam pe Sam Clafin, un actor britanic incepator cu potential. Clafin va juca rolul lui Philip, un tanar misionar care se alatura lui Jack Sparrow (Johnny Depp) in cautarea fantanii tineretii vesnice. Nu uitati, filmarile incep in luna Iunie.

** Daca ar fi sa descriem rolul perfect pentru Samuel L. Jackson ar fi cel al unui lord al crimei care organizeaza jocuri de gladiatori intr-o lume moderna si plina de violenta. Glumim insa actorul va juca in Deathgames, un film bazat exact pe aceeasi idee. Deathgames va fi regizat de Jonah Loop iar zvonurile spun ca dispune de un buget de 10 milioane de $ pentru a transforma povestea unui barbat care este obligat sa participe intr-o serie de jocuri foarte violente pentru placerea spectatorilor online intr-un film care sa dea lovitura in cinematografe.

*** Kirsten Dunst va juca in Melancholia (alaturi de Charlotte Gainsbourg, Kiefer Sutherland, Charlotte Rampling, Udo Kier), un film psihologic apartinand genului Sci-Fi cu un buget de 7 milioane $ care va urmari povestea unui grup de oameni pusi in fata potentialei distrugeri a Pamantului. Filmarile vor incepe anul acesta.

**** Care este norocoasa care va juca alaturi de Taylor Lautner in
filmul Abduction ?
Ei bine o cheama Lilly Collins (o
cunoastem drept fiica din The Blind Side) iar despre Abduction am mai
vorbit aici


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook