Filme pe Scurt in luna Mai #4

Share

* Sam Rockwell se alatura proiectului Cowboys and Aliens (alaturi de Daniel Craig se pare) actorul va interpreta rolul lui Doc, un proprietar de bar care renunta la aceasta nobila profesie pentru a intra in lupta impotriva extraterestrilor. Rolul este destul de important in evolutia filmului iar Rockwell este cu siguranta omul perfect.

** Pirates of the Caribbean On Stranger Tides sufera din lipsa banilor. Disney a anuntat micsorarea bugetului acestui film, o decizie destul de controversata deoarece acest nou film din seria Pirates of the Caribbean se anunta a fi un adevarat succes la Box Office.
Din cate vedem se pare ca banii sunt redusi din zona efectelor speciale, suntem foarte curiosi cu cat a fost redus insa bugetul si daca acest noi film va arata mai bune decat primele 3.

*** Patrick Dempsey va juca in Transformers 3 si va incepe filmarile luna aceasta (se pare) iar anumite zvonuri o implica si pe Jamie Kennedy in acest film. Vom vedea insa suntem de parere ca povestea ar trebui sa se invarta mai mult in jurul robotilor si nu a oamenilor. Vom urmari cu atentie progresul acestui film pentru a vedea daca temerile noastre sunt confirmate sau nu.

**** Richard Gere si Topher Grace vor juca in filmul The Double, o poveste care prezinta vanatoarea unui asasin care omoara un senator. Lucrurile se complica atunci cand suspectul se descopera a fi un asasin sovietic (considerat mort) iar in ancheta este adus un agent retras (cu experienta in acest domeniu si interpretat de Gere) pentru a lucra alaturi de un agent FBI incepator (Grace)
Filmul va fi regizat de Michael Brandt, fiind debutul acestuia in aceasta pozitie, iar filmarile vor incepe in luna Iunie.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook