Borat (2006)

Share

Un film scris de Sacha Baron Cohen si regizat de Larry Charles

Intriga Filmului:
Borat Sagdiyev este un reporter TV a unei emisiuni populare din Kazahstan. El este trimis de catre guvernul sau in America pentru a face un documentar despre societatea si cultura americana.

Odata ajuns in New York, in timp ce se uita la Baywatch realizeaza cat de frumoase sunt femeile americane, si se indragosteste de Pamela Anderson. Se decide sa porneasca intr-o excursie pana in California pentru a se casatori cu Pamela si sa o duca inapoi in tara lui.

Pe parcursul calatoriei Borat si producatorul sau intalnesc o multime de americani ciudati, oameni reali, in situatii haotice cu consecinte isterice.

Premii: Nominalizat la Oscar
Data Lansarii: 3 Noiembrie 2006
Durata Film: 84 minute

Distributie:
Sacha Baron Cohen … Borat Sagdiyev
Ken Davitian … Azamat Bagatov
Luenell … Luenell

Trailer Borat


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

3 Raspunsuri la “Borat (2006)”

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan […]

  2. […] a fost foarte interesat de aceasta comedie in care Cohen va juca. Nu va interpreta un personaj gen Borat sau Bruno ci va interpreta rolul unui barbat care are grija de capre (!?) Suntem foarte curiosi cum […]

  3. […] lumea mondena si nu numai, traim intr-o societate cu valori uneori mult prea gresite. Bruno ca si Borat a prezentat o noua fata a lumii prin prisma stereotipurilor “banale” din lumea […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac