Tron Legacy va avea o continuare

Share

Cu toate ca filmul Tron Legacy este destul de departe de ziua lansarii producatorul Disney nu doreste sa intarzie prea mult si a angajat deja pe Edward Kitsis si Adam Horowitz pentru a scrie scenariul unei continuari, da dragii nostri fani ai universului virtual din Tron, odata cu Legacy monstrul continuarilor menite sa genereze cat mai mult bani de pe urma unei serii a fost trezit.

Doar cei doi scenaristi sunt implicati in eventuala continuare a filmului Tron Legacy, nu uitati inca nu se cunoaste reactia publicului legata de acest film insa Disney pregateste terenul pentru aruncarea in productie a urmatorului film cat mai curand, poate pentru un Decembrie 2011/2012.

Mentionam ca nu este un zvon


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

2 Raspunsuri la “Tron Legacy va avea o continuare”
  1. Emi spune:

    Si cand te gandesti ca mai e putin si il vom putea vedea in cinematografe.Parca nu e adevarat. Mi se pare mie sau chiar s-a creat o mare isterie in jurul acestui film? Toata lumea vorbeste despre el si toti vor sa-l vada.

  2. Emi spune:

    Cum ziceam, de-abia astept continuarile. Eu am inteles ca vor sa mai faca doua filme dupa Tron Legacy. Oricum ar fi, e de bine. Mai mult ca sigur va intra in istorie.

Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac