Povestea din Shrek Forever After

Share

In momentul in care am descoperit urmatoarea imagine timpul a stat in loc. Seria Shrek este una dintre cele mai frumoase create vreodata cu milioane de fani in toata lumea.
Cu toate acestea a venit timpul ca seria sa ajunga la un final, Shrek Forever After este poate cel mai interesant film dintre toate.

Shrek (Mike Myers)  ajunge in compania lui Rumplestiltskin, un personaj dubios care il atrage pe uriasul verde intr-o cursa care ii va schimba viata.
Shrek urmeaza sa vada cum ar arata lumea daca el nu ar fi existat. Povestea urmeaza sa ne poarte printr-o lume paralela, o lume condusa de Rumplestiltskin in care Puss In Boots (Antonio Banderas) este gras si duce o viata sedentara iar Donkey (Eddie Murphy) este un simplu magar care tragea un car zi de zi.

Decizia ca Shrek Forever After sa fie ultimul film din serie cu siguranta a fost grea insa nu se stie niciodata pe ce carari vor ajunge personajele mult indragite.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

Un Raspuns la “Povestea din Shrek Forever After”

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] Mai, Iron Man 2 va fi lansat pe 7 Mai iar in urmatoarele 2 saptamani Robin Hood si Shrek Forever After vor avea premiera. Luna Mai va fi incheiata de filmul Prince of Persia: The Sands of […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac