Noi informatii si Primul clip Predators

Share

Pentru cei care nu au aflat inca de filmul Predators mentionam ca este o continuare in toata regula si nu un remake al epicului Predator din 1987 insa nu are nici o legatura cu Predator 2

Actiunea se petrece in majoritatea timpului intr-o jungla (nu vrem sa stricam surpriza) in care o grupare militara va intra in conflict cu temutii si aproape invizibilii Predatori. Nu il vom vedea pe Arnold Schwarzenegger ci o serie de actori grei care cu siguranta vor tine stafeta sus spre fericirea fanilor seriei (Pentru mai multe informatii accesati siteul oficial Predators).

Adrien Brody, Laurence Fishburne, Alice Braga, Walton Goggins si Oleg Taktarov vor duce o lupta disperata intr-un adevarat iad verde.

Primul video in premiera – Predators

Dupa cum puteti observa Predatorii sunt tinuti drept surpriza pentru un eventual viitor trailer, insa putem vedea dimensiunea efectelor speciale si ritmul in care lucrurile se vor derula. O mare parte din atentia va fi acordata senzatiei de suspans in detrimentul unei bai de sange ca in filmul original.
Nu este un trailer in toata regula ci mai mult o prezentare facuta de Robert Rodriguez.

Filmul este filmat in 2D insa viitorul ne poate aduce o adaptare a acestuia in 3D


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook