Noutati din lumea Filmelor – astazi 04.03.2010

Share

Prezentam in continuare o serie de noutati din cea mai frumoasa si profitabila lume – lumea filmelor.

* Robert De Niro va juca in filmul Dark Fields, un thriller regizat de Neil Burger (omul din spatele Illusionist) care ne prezinta povestea unui barbat din New York care pune mana pe o modalitate usoara de a deveni mai inteligent – un drog.
Filmul insa prezinta si efectele negative a folosirii drogurilor pentru a deveni altcineva.
Filmarile pentru Dark Fields incep in luna Mai.

* Povestea X-Men  continua de data aceasta axata pe Wolverine, dupa succesul mediocru al X-Men Origins: Wolverine producatorii s-au decis sa porneasca  filmarile pentru Wolverine 2. Cu siguranta o noua ocazie de a-l vedea pe Hugh Jackman in rolul „bestiei” nu trebuie ratata.

Scenariul a fost scris de Christopher McQuarrie iar producatorul Fox este inca in cautare de un regizor. Povestea se pare ca va fi un pic diferita fata de primul film, actiunea fiind axata mai mult pe arte martiale.
Filmarile pentru Wolverine 2 incep in Ianuarie  2011

* Zvonurile incep sa circule din ce in ce mai mult in legatura cu Indiana Jones 5. Da, sunt mari sanse sa il vedem pe Harrison Ford in rolul vestitului aventurier. Era de asteptata o continuare, dupa cum stiti ultimul film din serie (Crystal Skull) nu a fost primit prea bine de fanii hardcore deci producatorii trebuiau sa se revanseze.

Un lucru ne vine in minte, va reusi Harrison Ford sa mai intre in pielea unui barbat nebun dupa aventura ? Vorbim despre varsta… vom vedea.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook