Noutati pe Scurt in luna Aprilie #5

Share

Prezentam pe scurt noutati din lumea filmului care poate va intereseaza

* Filmul The Toxic Avenger este in planuri. Pe scurt, povestea prezinta soarta unui baiat singuratic si timid care ani intregi a suportat in tacere toate umilintele la care a fost supus de catre tinerii mai populari. Soarta i se schimba atunci cand intra in contact cu o substabta toxica si radioactiva care il transforma intr-un erou mai mult sau mai putin grotesc.
Personajul The Toxic Avenger este un adevarat stalp de rezistenta a mitologiei din Hollywood foarte cunoscut si a aparut pana in prezent in foarte multe filme/animatii/reclame/etc.

** Shark Night 3D din ce in ce mai aproape de o realitate, filmul are deja un regizor in persoana lui David R Ellis (a lucrat la The Final Destination) iar scenaristii inca lucreaza la scenariu. Zvonurile ne indica si un eventual buget, se pare ca Shark Night 3D va dispune de 28 milioane $. Producatorii au foarte mari sperante pentru acest film, combinarea tehnologiei 3D cu rechini uriasi si tineri atragatori pusi in situatii dramatice poate duce la sume considerabile in Box Office.

*** Comedia Real Genius care a dat lovitura in anii 80′ va suferi un remake. Cu tehnologia si talentul zilelor noastre acest proiect are potential insa ca toate remake-urile va crea tensiuni destul de mari din cauza fanilor care au iubit filmul original si acum se tem de o comercializare a ideii in numele banului.
Pe scurt, povestea unor tineri foarte inteligenti care aflati la facultate sunt convinsi de un profesor sa lucreze crearea unui laser aparent nevinovat care ulterior intra pe mana armatei.

**** Un zvon interesant, Harrison Ford este dorit pentru a juca in filmul Cowboys and Aliens, o poveste foarte haioasa bazata din nou pe o serie benzi desenate (daca sunteti interesati aruncati o privire aici).


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook