Filme pe Scurt in luna Aprilie #11

Share

Va prezentam in continuare pe scurt cateva noutati din lumea filmului

* Rachel Weisz este la un pas de a juca in filmul Jackie (in rolul lui Jackie Kennedy). Filmul va prezenta viata sotiei presedintelui Kennedy de la moartea acestuia din 1963 si o vom vedea pe Weisz interpretand cele mai bune si mai rele momente din viata acelei femei. Filmul se pare ca va fi regizat de Darren Aronofsky (logodnicul actritei) insa nu avem mai multe informatii.

** Sam Rockwell si Scarlett Johansson vor juca in filmul Lunatic At Large, film care va urmari povestea unui barbat cu mari probleme de control al furiei care o intalneste pe Joyce, o tanara misterioasa intalnita intr-un bar. Lucrurile se complica odata cu realizarea ca unul din cele 2 personaje principale tocmai a evadat dintr-un azil de nebuni iar lucruri misterioase incep sa se petreaca prin zona. Scenariul este scris de Stephen R Clarke.

*** Hugh Jackman si Alicia Silverstone au semnat contractele pentru a juca in filmul Butter. Am mai vorbit despre acest film insa pentru a-l prezenta pe scurt mentionam ca urmareste viata unei tinere (Jennifer Garner) care intr-a in concurs de modelare a untului pentru a impresiona o anumita persoana. Lucrurile insa nu decurg cum trebuie pentru tanara plina de ambitie iar situatia se complica. Din cate am aflat pana in prezent Jackman va juca rolul fostului prieten al tinerei. Filmarile  incep la sfarsitul lunii.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook