Lift – Un scurt metraj care iti va schimba viata

Share

Va oferim in continuare un scurt metraj de 24 de minute care va va schimba viziunea asupra unui aspect banal din viata noastre – liftul si miile de persoane care le intalnim in aceasta „camera” temporara.

Numele scurt-metrajului este Lift si trebuie sa ne credeti pe cuvant cand spunem ca nu veti regreta minutele petrecute in fata lui.

Tehnica de filmare este foarte statica, producatorul prezinta aproape dintr-un singur unghi intregul film si urmareste pe parcursul a catorva saptamani vietile celor care intra – calatoresc si ies dintr-un lift din Londra.

Initial oamenii sunt surprinsi/deranjati de prezenta barbatului si a camerei insa cu trecerea timpului se obisnuiesc cu acesta si devin familiari pana la punctul in care incep sa povesteasca si sa prezinte aspecte si amintiri din viata lor. Aici incepe adevarata magie, fara trucaje fara augumentari doar Viata asa cum este ea.

In aceste 24 de minute vom intalni o serie de oameni absolut minunati, cu vieti aparent banale in spatele carora se ascund adevarate comori.

Un scurt metraj minunat, frumos si induiosator: Lift

Am ajuns intr-o perioada in care suntem atat de mult asaltati de filme pline de actiune si efecte speciale incat incepem sa uitam esenta lucrurilor.
Nu va doriti o productie cinematica destinata creierului si inimii ? Un film care sa ne stimuleze in alt fel decat sutele de filme comerciale lansate in fiecare an?
Acest scurt metraj a venit ca o briza de aer proaspat si ne-a facut oameni mai buni doar vizionand cateva minute extrem de frumoase.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

2 Raspunsuri la “Lift – Un scurt metraj care iti va schimba viata”
  1. Ralu spune:

    foarte frumos
    viata simpla

    mentionez ca nu multa lume va simti cu adevarat acest scurtmetraj, putini vor intelege ce a vrut creatorul sa transmita din pacate…

  2. oana despa spune:

    oamenii PE care ii intalnim in lift.

Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac