O Noua imagine TopFilm

Share

O Noua imagine TopFilm – o noua etapa in viata noastra.

Dupa cum ati observat www.topfilm.ro are o noua fata. Odata cu implinirea a unui an de existenta (fizica deoarece a stat in cadru de proiect destul de mult timp) am decis ca a venit timpul schimbarii pentru a va oferi o experienta mult mai buna alaturi de noi.

Am lansat noi sectiuni, am rearanjat structura siteului si cel mai important lucru am lansat o pagina de Facebook pentru a va fi alaturi in toate momentele. Pe facebook si pe twitter vom prezenta noutatile, zvonurile si comentariile care nu ajung pe TopFilm si binenteles ne asteptam la o comunicare mult mai deschisa cu cei care se decid sa ne urmareasca in aceste sisteme sociale.

Pentru a va face un rezumat prezentam in continuare scopul fiecarei sectiuni lansate:

Sectiuni Principale:

  • Noutati: Pentru toti consumatorii de film care doresc sa fie aproape de actorii/producatorii si proiectele preferate. Aici este locul in care monitorizam tot ce se intampla in Hollywood si nu numai.
  • Articole: Locul in care prezentam informatii din lumea cinematografiei intr-un mod mai aparte.
  • Box Office: Locul in care filmele sunt judecate de cei care conteaza cel mai mult – oamenii care merg in cinematografe care voteaza prin cumpararea biletelor anumite filme. Nimic nu arata valoarea unui film decat prezenta acestuia in primele 10 locuri in BoxOffice
  • Cele 4 tipuri de topuri (Actori, Ani, Genuri si Topuri Speciale) care ne-au consacrat in lumea online drept unul din cele mai obiective siteuri de film din Romania.

Pentru a concentra si directiona mai mult atentia vizitatorilor asupra chestiilor care conteaza am creat si urmatoarele sectiuni secundare.
Sectiuni secundare:

  • Trailere si Clipuri: O sectiune in care prezentam cele mai noi trailere si clipuri din proiecte/filme aflate in productie sau in pragul lansarii. Daca doriti sa va faceti o idee asupra unui film ce urmeaza sa fie lansat aruncati o scurta privire aici.
  • Imagini si Postere: locul in care prezentam cele mai noi Postere si imagini de pe platou din filmele care sunt in productie sau in pragul lansarii. Dupa cum stim deja Posterul unui film conteaza foarte mult in aducerea oamenilor in cinematografe.
  • Vorbe in Vant: Locul in care ne spunem pasurile, aici prezentam o serie de articole de suflet in care scriem despre ce ne deranjeaza si ce lipseste din lumea filmelor, proiectele aflate in derulare si diferitele tehnici de producere a unui film.
  • Stiri pe Scurt: o sectiune in care prezentam pe scurt noutati de la Hollywood, daca doriti sa aflati ce actor sau ce regizor lucreaza la viitorul tau film preferat aici trebuie sa ajungeti.

Ca de obicei va reamintim ca suntem deschisi la orice sugestie, aceste topuri sunt facute pentru voi si pentru toti cei care doresc un mic sfat intr-o seara cand cheful de film este mare iar inspiratia nu.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook