Iarna lui 2011 va fi foarte aglomerata

Share

Vorbim doar despre luna Decembrie care este dupa colt care anul acesta va fi plina de filme mari. Nu uitati premiile Oscar se apropie iar momentul pentru a lansa filme si de a atrage atentia criticilor este perfect.

Vorbim despre productii cu bugete uriase iar ultimii ani au aratat o tendinta a marilor distribuitori de filme de a astepta luna Decembrie pentru cele mai profitabile lansari.

In jurul Craciunului anul acesta vom avea 6 filme grele (cu un buget adunat de peste 1 Miliard USD) comparativ cu 4 in 2010 si 3 in 2009. Sarbatorile sunt foarte profitabile in industrie.

Filme ca ‘The Girl With the Dragon Tattoo,’ ‘Mission: Impossible – Ghost Protocol,’ ‘The Adventures of Tintin,’ ‘War Horse,’ ‘We Bought a Zoo‘, ‘Extremely Loud and Incredibly Close‘ si ‘The Iron Lady‘ au fost asteptate tot anul iar regizorii din spatele acestor proiecte au impreuna peste 25 de nominalizari la Oscar.

Va recupera Hollywood profiturile scazute pe timpul anului in aceasta luna?

Va afecta numarul filmelor incasarile ? vorbim despre o potentiala canibalizare a acestora din pricina premierelor multe si dese distribuite pe un public si asa stresat financiar (aruncati o privire pe lista motivelor absenteismului in cinematografe ).

Intreaga luna este saturata de filme insa adevaratul maraton incepe de pe 21 pana la sfarsitul anului.

Un scenariu optimist ar indica doborarea recordurilor de incasari pe timpul sarbatorilor si scoaterea Hollywood-ului din scorurile mici din BoxOffice.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

Un Raspuns la “Iarna lui 2011 va fi foarte aglomerata”

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] cu bugete uriase iar ultimii ani au aratat o tendinta a marilor distribuitori de […]… TOP Film – Filme de TOP » Articole […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac