Ce parere aveti despre trailerele necenzurate ?

Share

De foarte multa vreme este o practica in lumea filmelor, practica pornita de Hollywood pentru a genera si mai mult hype in jurul anumitor filme.
Vorbim despre aceste Green Band si Red Band trailers pe scurt trailerele cenzurate si necenzurate diferentiate prin culoarea de inceput.

Toate filmele scot pe piata trailere cenzurate indiferent cat de violent/sexy/sangeros este un film insa cu timpul este lansat si trailerul necenzurat pentru a arata publicului adevarata fata a filmelor cu anumite scene nepotrivite minorilor.
Foarte bine pana acum insa cu totii stim cum in lumea online nimeni nu este minor iar varsta este ceva efemer. Intradevar trailerele Red Band sunt protejate de cele mai multe ori de introducerea varstei sau in cazul YouTube conditionate de crearea unui cont in care varsta joaca un rol foarte important insa nu cred ca exista in ziua de astazi o persoana sub 18 ani care sa nu fi vazut cel putin un trailer necenzurat.

Am ajuns in situatia in care toata lumea este constienta de incapacitatea producatorilor/distribuitorilor de continut digital de a limita accesul minorilor la aceste trailere insa este imposibil terminarea acestei practici deoarece acestea sunt cele care aduc cei mai multi oameni in cinematografe.

Tot ce face aceasta banda rosie pe un trailer este atragerea a si mai multa atentie asupra filmului in cauza.
Pe o alta parte am observat si o mica ipocrizie din partea celor care gandesc aceste trailere, cel mai clar caz este trailerul necenzurat al filmului Get Him To the Greek care sincer nu cred ca are un motiv clar sa poarte banda rosie si imi este foarte greu de crezut ca secventele prezentate pot fi ofensatoare sau interzise minorilor.

Totul este marketing iar nu inteleg cu multi consumatori cad in plasa acestor trailere, este foarte simplu – nu poti avea un trailer interzis persoanelor sub 18 ani iar filmul sa nu poarte aceasta sigla.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook