Filme pe Scurt in luna Aprilie #18

Share

Va prezentam in continuare pe scurt cateva noutati din lumea filmului

* Lindsay Lohan  scoasa din filmul The Other Side.
Producatorii au confirmat faptul ca Lohan nu va mai juca in acest film, rolul interpretat de ea reprezenta o tanara studenta care merge pe timpul verii pe o insula indepartata la un institut stiintific pentru o serie de experimente. Tanara actrita trebuia sa joace in acest film alaturi de Woody Harrelson, Eddie Izzard si Anjelica Huston si urma sa fie rolul care trebuia sa ii opreasca declinul din cariera.
Soarta este insa cruda iar obiceiurile si viciile actritei se pun din nou in fata succesului, suntem foarte curiosi ce roluri va mai reusi aceasta sa prinda dupa acest rateu.

** Breck Eisner ar putea fi omul care va readuce povestea din clasicul Escape from New York (marca John Carpenter) la viata, au inceput sa circule o serie de zvonuri legate de un eventual remake al acestui film, zvonuri care au culminat cu raportarea faptului ca Eisner se afla in discutii cu producatorii pentru inceperea productiei.
Nu uitati Breck Eisner este cel care a creat filmul The Crazies care deja a ajuns o referinta a genului horror, talentul nu lipseste iar acest remake ar putea fi un adevarat succes.

*** Monsters Inc primeste o continuare iar Pixar a confirmat si o data de lansare: Monster Inc 2 va fi lansat in luna Noiembrie 2012 Nimic pana in prezent legat de povestea acestui nou film, suntem foarte curiosi cum se va lega acesta de filmul original si de unde va porni intriga. Tot ce putem spune este ca va arata superb la fel ca toate proiectepe Pixar.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook