Saw VII versus Paranormal Activity 2

Share

O lupta a genului horror intre uriasa serie Saw sprijinita de un buget consistent si o baza destul de mare de fani si noua serie Paranormal Activity care este sprijinita de toate acele spirite libere care prefera filmele cu buget mic indiferent cat de proaste ar fi.

Eu personal am iubit seria Saw, spun am iubit deoarece dupa primele 3 filme (1, 2, 3)nu am mai vazut rolul acesteia si nu am mai sustinut goana dupa bani a producatorilor pusi pe muls la maxim aceasta frumoasa serie. A ajuns la numarul 7 si suntem tare curiosi daca adaugarea artificiului 3D imi va starni pasiunea initiala (sincer nu cred). Filmul va urmari un scenariu destul de tipic pentru seria Saw in care unul sau mai multi oameni sunt aruncati intr-un joc nebun si genial care garantat va crea ceva valuri multumita tridimensionalizarii.

PA imi este indiferent, tot respectul pentru ce au reusit sa faca producatorii initiali ai filmului care cu un buget aproape inexistent au reusit sa mute mase de oameni spre cinematografe insa odata cu transformarea acestuia in serie consider ca intregul efect a fost anulat. Nu stim nimic inca despre povestea din Paranormal Activity 2, producatorii abia au reusit sa aduca un regizor (Tod Williams) iar filmarile urmeaza sa inceapa in orice moment. Mai sunt doar 7 luni pana la lansare insa oamenii din spatele filmului sunt increzatori ca nu vor fi intarzieri.

Avem informatii oficiale care raporteaza ca aceste doua filme vor avea premiera in aceasi zi, mai bine zis se vor lupta direct pentru suprematie in primul weekend de la lansare – pe 22 Octombrie 2010. Vom avea o lupta corecta intre doua filme care se anunta a fi nu prea stralucite insa cum putini oameni vizioneaza 2 filme in acelasi weekend suntem foarte curiosi care dintre aceste doua creatii ale genului horror  va castiga in aceasta lupta, Saw 7 sau Paranormal Activity 23D versus 2D.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook