Filme pe Scurt in luna Aprilie #15

Share

Va prezentam in continuare pe scurt  cateva noutati din lumea filmului

* Eva Longoria se pare ca poate juca si in altceva in afara de Desperate Housewives, vorbim de data aceasta despre un nou horror marca Franc Reyes – Tenement. Filmarile se pare ca vor incepe luna viitoare si se pare ca va fi foarte sangeros, regizorul a confirmat ca va fi influentat direct de filmele The Exorcist, Amityville Horror si Rosemary’s Baby. Filme destul de grele din genul horror, sa speram ca aceste vorbe se vor si materializa.

* Woody Harrelson posibil sa joace in Rampart, o drama politista regizata si scrisa de Oren Moverman care prezinta un caz foarte complex de coruptie in sanul LAPD. Acest caz va prezenta viata unor politisti implicati adanc intr-o serie de afaceri mai putin legale, jafuri, ascundere de dovezi, manipulare a martorilor si multe altele (in stilul serialului TV The Shield). Mentionam ca este doar un zvon insa se pare ca Harrelson este destul de dorit pentru acest film.

* Vera Farmiga care a fost foarte fermecatoare (si a cam dominat) in filmul Up in the Air va juca intr-un film western (de cand nu am mai vazut ceva proaspat in acest gen). Filmul se va numi A Thousand Guns iar actrita va interpreta rolul sotiei unui preot care dupa ce copilul ii este omorat porneste pe urmele razbunarii. Partea interesanta este introducerea unei tiganci/vrajitoare si a unui pistol misterios. Nimic legat de data inceperii filmarilor.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook