The Incredibles

Share

Un film scris si regizat de Brad Bird

Intriga Filmului:
Acum 15 ani super-eroii aveau grija de orasul Metroville, erau un exemplu pentru cetateni si mentineau linistea publica. Totul s-a naruit in momentul in care a inceput sa curga procesele impotriva eroilor, oamenii se saturasera de ei iar eroii au fost obligati sa se retraga din activitate si sa duca vieti normale.

Aici intra in peisaj Bob Parr, fostul Mr. Incredible, unul dintre cei mai puternici eroi care acum ducea o viata banala impreuna cu sotia sa Helen (fosta Elastigirl).

Bob lucra ca agent de asigurari iar singura lor problema in prezent era cresterea copiilor: Dashiell (putere:rapiditate), Violet (putere:invizibilitate) si copilul Jack-Jack.

Bob tanjea dupa vremurile de glorie in care lupta impotriva raului era un motiv de mandrie, viata lui urma sa se schimbe din nou insa in momentul in care este racolat de o agentie guvernamentala. Aparentele inseala iar soarta face ca Bob sa fie capturat de Syndrome, un fost fan acum dezamagit si pus pe razbunare.

Va putea familia sa il salveze ?

Premii:Filmul a castigat 2 premii Oscar

Data Lansarii:5 Noiembrie 2004
Durata Film:115 min

Distributie:
Craig T. Nelson … Bob Parr / Mr. Incredible
Holly Hunter … Helen Parr / Elastigirl
Samuel L. Jackson … Lucius Best / Frozone
Jason Lee … Buddy Pine / Syndrome
Dominique Louis … Bomb Voyage
Teddy Newton … Newsreel Narrator
Jean Sincere … Mrs. Hogenson

Trailer The Incredibles
Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

3 Raspunsuri la “The Incredibles”

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] unui regizor producatorii l-au ales pe Brad Bird (regizor consacrat cu animatiile The Iron Giant,The Incredibles si Ratatouille) pentru a pune in scena urmatorul film plin de adrenalina, gadgeturi si agenti […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac