Avatar este pe locul 3 in lista celor mai profitabile filme

Share

O lista care prezinta cele mai profitabile filme din toate timpurile il aduce pe Avatar  pe locul 3 cu suma impresionanta de 1.098 miliarde de dolari pe plan global !

Ce face acest lucru interesant este ca Avatar a strans aceasta suma in doar 19 zile de rulare pe cand locul 4:  Pirates Of The Caribbean: Dead Man’s Chest a strans 1.066 miliarde de dolari in 154 de zile de la lansare.

Urmatoarea tinta a capodoperei lui James Cameron este locul 2 The Lord Of The Rings: The Return Of The King cu un impresionant 1.191 miliarde de dolari care analistii raporteaza ca va fi detronat in maxim 24-48 de ore la ritmul in care creste Avatar acum.

Pana la primul loc este drum lung, Titanic poate sa stea linistit cu fabuloasa suma de 1.842 miliarde de dolari insa chiar si acesta poate fi depasit pana la venirea verii.

Avatar bate record dupa record, cred ca este cea mai rapida ascensiune a unui film din toate timpurile.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

3 Raspunsuri la “Avatar este pe locul 3 in lista celor mai profitabile filme”
  1. laurentiu gertt spune:

    mai sa fie, cred ca nu mai au ce face cu banii.
    SI te gandesti ca se plangeau investitorii cand au trebuit sa bage 200-300 milioane in acest film… cine rade acum ?

  2. Rox spune:

    wow…banuiam ca filmul v a fi un hit, dar asta e chiar mai presus de asteptari. Bravo…oricum, James Cameron e un regizor fara egal, filmele lui se pot numara pe degetele de la o mana, dar fiecare din ele au ramas si vor ramane in istoria cinematografiei mult timp de acum incolo. Sunt sigura ca Avatar v a intrece in curand si suma castigata de Titanic. pupici si felicitari pt site

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] Acum cateva zile vorbeam cum un mare film a intrat glorios pe locul III in topul global AllTime BoxOffice si cum era de asteptat Avatar a trecut glorios de  The Lord Of The Rings: The Return Of The King  productia marca James Cameron a ajuns al doilea film din lume in topul celor mai profitabile din toate timpurile. […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac