Cele mai bune 5 seriale HBO

Share

Aflati mai multe despre cele mai bune 5 spectacole HBO difuzate pe micrul ecran.
HBO, de asemenea, cunoscut ca Home Box Office, este o prima retea de cablu TV lansata inca din 1972. Cele mai bune seriale HBO alcatuiesc un amestec complex de drama, comedie, si un amestec excelent de televiziune care are cate ceva pentru toata lumea.

1. The Wire. Show-ul de televiziune „The Wire” , a fost difuzat in 2002-2008 pe HBO. Aceasta drama realista, plasata în Baltimore, infatiseaza intr-un mod curajos si ca nici o alta serie HBO, cultura/lumea drogurilor si a criminalitatii . Creat de David Simon, „The Wire” a prezentat, cateodata, imaginea dura si loviturile grele dintr-un oras dificil si strazile acestuia.

2.The Sopranos. Serialul mafia „The Sopranos” a rulat pe reteaua de cablu HBO intre 1999-2007. Luptele/Conflictele lui Tony Soprano, un sef mafiot, au fost portretizate saptamanal intr-un detaliu inspaimantator. Printre actorii faimosi din „The Sopranos” se numara si James Gandolfini, Edie Falco si Lorraine Bracco. Violenta si limbajul grosolan/aspru face ca „The Sopranos” sa nu fie o drama potrivita pentru cei slabi de inima.

3. Sex and the City. Cel mai bun spectacol HBO pentru si despre femei a fost „Sex and the City”, difuzat in 1998-2004. Serialul o prezinta pe Carrie Bradshaw, jucata de Sarah Jessica Parker, si pe cele mai bune 3 prietene ale sale. „Sex and the City” infatiseaza escapadele sexuale ale fetelor/femeilor impreuna cu dramele personale si profesionale ale acestora.

4. Six Feet Under. Aceasta drama despre o familie din Los Angeles care detine o casa de înmormântare/mortuara este, de asemenea, in esenta sa si o comedie neagra . „Six Feet Under” a rulat intre anii 2001-2005, iar printre actorii importanti se numara Peter Krause, Michael C. Hall si Frances Conroy.

5. The Larry Sanders Show. Acest spectacol il prezinta pe Larry Sanders, un comediant, care este gazda unui talk show de noapte. Garry Shandling joaca in rolul principal, alaturi de alti actori ca Jeffrey Tambor si Rip Torn. Personajul lui Shandling , Larry, interpreteaza un om nevrotic, incercand pentru ilaritate.

Cu siguranta aceasta ierarhie se va schimba in viitorul mai mult sau mai putin apropiat insa in acest moment acestea sunt cele mai bune serii TV iesite de pe portile HBO


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook