Cele mai longevive Seriale TV/Telenovele: Top 5

Share

Va vine sa credeti ca exista serii TV/telenovele (active astazi) atat de vechi incat aproape ca au inceput in format alb-negru ?

Ei bine va propunem un top informativ: cele mai vechi Seriale TV , seriale care au inceput acum 50-60 de ani si unele inca mai sunt difuzate si in productie cu o baza uriasa de fani.

Aruncati o privire mai jos, mai mult¬† pentru imbogatirea cunostiintelor generale deoarece aceste informatii nu ne ajuta cu absolut nimic viata de zi cu zi ūüôā

1. „Guiding Light.” Cea mai longeviva serie TV din toate timpurile cu peste¬† 15,000 de episoade (da ati citit bine). Difuzarea a inceput in¬† 1937 iar abia in¬† 2009 a fost oprit. Chiar si dupa atat de multe episoade fanii au primit foarte urat vestea opririi productiei,¬† peste 75,000 scrisori de protest au fost primite de producatori in urma deciziei.

Daca este sa vorbim despre nume celebre care au jucat roluri in aceasta serie TV amintim:¬† Kevin Bacon, Joan Collins, Ruby Dee, Patti D’Arbanville, Taye Diggs, James Earl Jones, John Wesley Shipp and Billy Dee Williams.

2. „As the World turns.” Inceputa in Aprilie 1956 aceasta serie TV a durat pana in Septembrie 2010 –¬† povestea urmarea familia¬† Hughes si incercarile/bataliile de a rezista tacticilor de manipulare a mult mai bogatei familii

Mentionam ca  Julianne Moore a jucat un rol destul de important pentru o perioada scurta.

3. „General Hospital.” Difuzarea a inceput in 1963 si inca este in productie si a fost punctul de start al carierei foarte multor vedete din ziua de astazi dar si a multor trend-uri din seriale si telenovele (modelul cuplurilor complexe construite in jurul locului de munca)

A castigat premiul Emmy pentru cea mai buna serie TV РDrama  de 9 ori РNume importante care au jucat : Rick Springfield, Demi Moore, John Stamos, Ricky Martin

4. „Days of Our Lives.” Difuzarea a inceput in Noiembrie 1965 si inca este in productie si a jucat un rol important in viata gospodinelor pe vremea razboaielor in care a fost implicata SUA (nu vrem sa intram in detalii) tot ce putem spune este ca a ajuns una dintre cele mai usor de recunoscut serii TV si Nume din toate timpurile.

5. „One Life to Live.” Difuzarea a inceput in Iulie 1968 si prezinta relatiile dintre familiile bogate si cele mai putin bogate din America, dinamica membrilor dar si multe intorsaturi de situatie. O serie TV monumentala ca numar de episoade si numar de actori care au participan pe parcursul anilor.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook