Detalii si 12 imagini pentru Game Of Thrones si trailerul TV

Share

Am prezentat aici un teaser pentru Game Of Thrones, cel mai nou proiect HBO care dupa cum va veti convine din imaginile de mai jos are un buget comparabil cu al unui film cu nume mare.

Povestea este axata pe doua case importante: Familia Starks condusa de Eddard (Sean Bean) – si Familia Bartheon condusa de Robert (Mark Addy) insa in peisaj apare si o regina care impreuna cu familia ei vor contribui destul de serios la problemele care urmeaza sa apara si multe alte pesonaje tangente povestei introduse pentru a oferi mai mult realism si dramatism in apropierea iernii.

Vom vedea lupte pentru putere, lupte pentru onoare si binenteles lupte pentru pastrarea sau castigarea unor teritorii (vorbim de lupte pe plan ideologic dar si in sensul adevarat al cuvantului)

Cele 12 Imagini din Game Of Thrones
Seria arata superb, chiar daca va ajunge direct pe TV calitea productiei si implicarea echipelor de productie se poate vedea destul de clar. Un aer de LoTR fapt care nu poate decat sa atraga si mai multi viitori fani.

In continuare va prezentam si Trailerul lansat pentru TV in sprijinul imaginilor pentru a simti putin din atmosfera intunecata a acelor vremuri.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

Un Raspuns la “Detalii si 12 imagini pentru Game Of Thrones si trailerul TV”

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] Lasa un Comentariu  Share Am mai vorbit pana acum despre Game of Thrones, prezentat imagini si un teaser iar acum am descoperit un Featurette . Noi suntem deja fani ai acestei serii marca HBO, […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac