Filme pe Scurt in luna Aprilie #7

Share

Prezentam pe scurt noutati din lumea filmului care poate va intereseaza

* Christian Slater este dorit in filmul Sacrifice alaturi de Cuba Gooding Jr, Sacrifice prezinta povestea unui politist aflat sub acoperire care se infiltreaza in sanul unei organizatii care se ocupa cu trafic de droguri si descopera ca situatia este mult mai complicata decat credea initial. Slater nu va juca rolul politistului ci un rol mai mic, va intra in pielea unui preot.
Filmul este regizat de Damien Lee iar productia a inceput deja.

** Un zvon, Barry Sonnenfeld (urmand trendul filmelor bazate pe mitologie Greaca) ar putea sta in spatele filmului Pig Scrolls, un proiect cinematografic bazat pe cartea lui Paul Shipton care urmareste povestea unui porc vorbitor pe nume Gryllus (un om blestemat sub aceasta forma de zeita Circe) care porneste intr-o aventura foarte periculoasa care urma sa decida soarta intregului Pamant.

*** Clive Owen a semnat contractul pentru a juca in filmul Intruders regizat de Juan Carlos Fresnadillo (omul din spatele 28 Weeks Later). Nu stim prea multe despre acest film, tot ce putem spune este ca povestea va urmari problemele unei fete de 11 ani care se confrunta cu demonii din copilaria sa.
Filmarile vor incepe in luna Iunie.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook