Jackass 3.5 va exista

Share

Cu siguranta ati auzit de Jackass 3D iar conform ultimului raport de incasari acest film a fost primit cu bratele deschise de fanii platitori in cinematografe, deci ce urmeaza sa va spun nu va starni nici o uimire.

Intr-un interviu cu Los Angeles Times Johnny Knoxville a dezvaluit faptul ca echipa a filmat mult mai multe scene si cascadorii decat au putut sa incapa intr-un singur film. Sa nu mai vorbim de scenele care nu au putut fi folosite din pricina filmarilor 3D (echipamentele si camerele fiind destul de voluminoase).

Deci ce ramane de facut ? Jackass 3.5 care va aduna scenele nedifuzate in versiunea 3D. Suntem sceptici insa in legatura cu lansarea acestei continuari in cinematografe insa cu siguranta va fi primit din nou cu bratele deschise chiar daca doar in format DVD/BluRay.

Nu avem inca nici o data insa o vom raporta in cel mai scurt timp posibil.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

Un Raspuns la “Jackass 3.5 va exista”

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] · Lasa un Comentariu  Share Dupa succesul urias al celui mai nou film din seria Jackass  producatorii au anuntat si data lansarii lui Jackass 3.5 (cum am vorbit acum cateva zile): Ianuarie […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac