Noi informatii Twilight: Eclipse

Share

Se pare ca noul film The Twilight Saga Eclipse din seria cu acelasi nume va face o mica tranzitie spre mai multa actiune care va acompania valul urias de scene emo, lucru care nu poate decat sa ne bucure deoarece producatorii au ocazia sa racoleze si mai multi fani.

Daca este sa ne uitam la origine, cartea numarul 3 (Eclipse) are cea mai mare pondere de actiune versus dragoste din toate deci va fi singura sansa a producatorilor de a atrage noi fani in cinematografe.

Va prezentam in continuare un Sneak Peak din The Twilight Saga: Eclipse care contine scene din spatele camerei, scurte fragmente din interviuri cu vedetele filmului si o mica introducere a caracterelor care participa la poveste.

Dupa cum stiti povestea din Twilight a evoluat de la o mica iubire intre un vampir nemuritor si o fata de liceu catre ceva mult mai complex in care nu era prea clar cine salveaza pe cine. Acum in cel de-al treilea film vedem o problema foarte complicata dezbatuta de protagonistii nostri in nenumarate conversatii nocturne: Imortalitatea si dorinta lui Bella de a deveni vampir in ciuda aparentei impotriviri din partea lui Edward.

Va prezentam in continuare o scurta scena dintr-o asemenea conversatie.

Fanii sunt la capatul rabdarii iar cinematografele vor fi pur si simplu atacate in primele zile ale premierei mondiale.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

Un Raspuns la “Noi informatii Twilight: Eclipse”

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] moartea si revenirea la viata a unei tinere – Bree Tanner (care apare foarte putin in filmul Eclipse). Scriitoarea a confirmat ca nuvela The Second Short Life Of Bree Tanner a fost inceputa inca din […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac