Nou trailer Prince Of Persia: The Sands Of Time

Share

Exista o regula in lumea filmelor, aproape orice productie bazata pe un joc automat este considerata proasta. De cele mai multe ori aceasta teorie se transforma in realitate, fie ca e vorba de punerea proasta in scena a povestii din joc, fie ca regizorul este controlat/sufocat prea mult de cei care au licenta la poveste (stim cum companiile de jocuri tin cu dintii de proprietatea lor intelectuala) pana in prezent rar putem scoate la suprafata un asemenea film despre care sa spunem ca este bun.

Primul film bazat pe povestea Prince Of Persia este in productie (aproape gata putem spune) iar deja multi critici/carcotasi i-au lipit eticheta de mediocru/superficial in frunte. Noi nu suntem de aceeasi parere, este foarte usor sa transformi aceasta poveste in ceva de succes (jocul a fost legendar).
Acum ceva vreme am prezentat primul trailer al filmului iar acum este timpul pentru ceva mai nou:

Ce putem spune cu siguranta este faptul ca efectele speciale vor juca un rol extrem de important in construirea povestii, aventurile printului in lumea magiei este serios influentata de acel pumnal al timpului.

Ii vom vedea pe Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton si Ben Kingsley intr-o aventura nebuna pentru a salva umanitatea, lansarea Prince Of Persia: The Sands Of Time va avea loc pe 28 Mai 2010.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook