Noutati din lumea Filmelor – astazi 01.04.2010

Share

Va prezentam in continuare pe scurt cateva noutati din lumea filmului

* O veste buna pentru fanii seriei Harold & Kumar, cum am mai amintit si in trecut o continuare va intra pe masa de productie in curand. Se va numi A Very Harold & Kumar Christmas si ii vom vedea din nou pe cei doi protagonisti intrand in tot felul de situatii complicate si haioase, de data aceasta in preajma craciunului. Noul film va fi lansat in preajma Craciunului binenteles insa nu credem ca producatorii vor avea timp sa il termine pentru Craciun 2011.

** Paul Greengrass este dorit pentru a regiza remake-ul filmului Fantastic Voyage din 1966. Fiind Fox in spate putem spune cu certitudine ca acest film va fi in totalitate 3D (nu emulare in post-productie) lucru care nu poate decat sa bucure pe toti cei care au savurat acest film clasic. Nu avem nici o confirmare inca insa daca accepta noul Fantastic Voyage ar putea fi primul film SF al regizorului.

*** Wall Street: Money Never Sleeps a iesit din productie, iar regizorul Oliver Stone se poate gandi la urmatorul proiect din cariera. Cel mai probabil va fi filmul Travis McGee, produs de Appian Way (casa de productie a lui Leonardo DiCaprio – care va si juca in film), bazat pe prima carte dintr-o serie de 21.  Daca Travis McGee va avea succes la public cu siguranta Fox il va transforma intr-o serie.

**** Nimic oficial inca insa zvonurile ne spun despre o viitoare colaborare intre Clint Eastwood si Leonardo DiCaprio pentru aducerea pe marele ecran a povestii lui J Edgar Hoover – omul care a „inventat” organizatia FBI. Nici un contract nu este semnat insa daca este sa analizam cariera lui DiCaprio si oamenii cu care a colaborat in trecut, cu siguranta va accepta aceasta provocare de a lucra cu Eastwood, scenariul filmului fiind scris de omul din spatele MilkDustin Lance Black.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook