Noutati din lumea Filmelor – astazi 02.04.2010

Share

Va prezentam in continuare pe scurt cateva noutati din lumea filmului

* Vin Diesel, Paul Walker  si multi altii din celelalte filme se reunesc pentru un nou Fast and Furious (Fast Five), filmarile urmeaza sa inceapa foarte curand in cele mai exotice locatii din lume: „Brazil, Rio, Puerto Rico, Los Angeles, Atlanta”  iar din cate auzim filmul nu va filmat direct in format 3D din cauza scenelor foarte rapide in care sunt implicate masinile ci transformat in post-productie. Fast Five va fi filmat odata cu Speedy Six (unul dupa celalalt, cele doua filme fiind legate de poveste)

** Tactica de inviere a povestilor nemuritoare continua, Warner Bros doreste sa readuca in atentia publicului filmul The Three Musketeers. Zvonurile deja incep sa numeasca un regizor: Doug Liman si faptul ca filmul va fi 3D (ce surpriza), lansarea fiind cel mai probabil in 2012. Nu prea am fost interesata de acest subiect iar vestea unei noi adaptari pe marele ecran nu a starnit prea mari valuri de entuziasm.

*** Baywatch este ridicat la rangul de film, Brian Gatewood si Alessandro Tanaka au fost angajati de producatorul Paramount pentru a adapta scenariul original pentru marele ecran. Se doreste o lansare in vara lui 2011 si nici nu este atat de greu de atins, nu avem efecte speciale prea intense si nici actiune care sa necesite operatiuni complexe.
Poate vom avea 3D pentru toti barbatii care doresc sa vada mai bine frumoasele care isi ocupa ziua cu salvarea oamenilor si aplicarea cremei solare. Vom urmari si vom raporta toate noutatile legate de acest proiect.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook