Noutati din lumea Filmelor – astazi 12.03.2010

Share

* Sunt mari sanse ca Quentin Tarantino sa intre pe lista actorilor care vor participa la crearea filmului The Smurfs alaturi de Neil Patrick Harris,  Jonathan Winters (Papa Smurf) si Katy Perry (Smurfette). Nu putem spune exact ce rol va juca insa zvonurile arata spre unul din cele mai antipatice personaje din acest film – Brainy Smurf – personajul care tot timpul le stia pe toate.

** Hmm un film care sa ne invete ce inseamna sa conduci un imperiu malefic?
Vom afla in curand ce inseamna aceasta, proiectul va intra in productie luna aceasta sub numele de Criminal Empire for Dummys iar aruncand o privire pe numele atasate acestui proiect putem spune ca este foarte promitator: Milo Ventimiglia, Gary Oldman, Malin Akerman, Michael Clarke Duncan si marele Harvey Keitel vor juca intr-un film ce urmareste greutatile intampinate de un tanar pentru a trece dintr-un ghetou fara speranta la conducerea unui imperiu al criminalitatii.

*** Dupa succesul urias al lui Avatar, Sam Worthington se pare ca va profita de toate ocaziile care ii ies in cale. Nimic oficial insa zvonurile spun ca Sam este dorit de Warner Bros pentru adaptarea pe marele ecran a unei noi Benzi Desenate, vorbim aici despre Dan Dare si aventurile sale intr-o lume SciFi destul de colorata.

**** O noua comedie legata de schimbul de personalitati/corpuri ?
Da, se va numi The Change-Up si ii vom vedea pe Ryan Reynolds si Jason Bateman in postura unui familist convins si a unui burlac lenes cu un succes nebun la femei. Ei bine acest doi barbati foarte diferiti ajung printr-o intamplare fantastica (originalitate maxima) sa se trezeasca unul in corpul celuilalt.
Sincer aceasta idee a fost pusa in practica in zeci de filme mai mult sau mai putin bune iar o noua comedie pe aceasta tema este destul de riscanta. Totusi avem sperante in cei doi actori ca vor face The Change-Up cat de cat placut.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook