Noutati din lumea Filmelor – astazi 13.03.2010

Share

Va prezentam in continuare pe scurt cateva noutati din lumea filmului

* In 2012 vom avea ocazia sa revedem Titanic 3D. Da dragii mei, James Cameron a confirmat acest lucru intr-un interviu acordat reporterilor de la USA Today.
Planul este ca versiunea 3D a filmului Titanic sa fie lansata in cinematografe pentru o perioada scurta in primavara lui 2012 cu ocazia implinirii a 100 de ani de la scufundarea marelui vapor (tragedia a avut loc pe 15 Aprilie, 1912)

O veste foarte buna pentru cei care au ratat initial vizionarea acestui film in cinematografe, iar ocazia de a vedea marea capodopera in 3D nu trebuie ratata.

** Povestea Planet of the Apes continua, fie ca va place filmul original fie adaptarea moderna un nou film pe aceasta tema va intra in productie in viitorul apropiat.
Nu este o continuare insa, noul film prezentand evenimente petrecute inaintea celor din primul film din serie.

Aflam  de la Deadline Hollywood Daily despre alegerea lui Rupert Wyatt in scaunul de regizor pentru a pune pe ecran o poveste foarte interesanta.
Vom vedea cauza initiala a evolutiei maimutelor pana in stadiu de a conduce intreaga planeta. In prim plan il vom vedea pe Caesar, cimpanzeul modificat genetic de un grup de oameni de stiinta acum dotat cu o inteligenta mult peste condidia semenilor sai.
Caesar va continua sa evolueze intr-o noua specie si devine o amenintare la adresa umanitatii.

Producatorii filmului ne garanteaza o imbinare perfecta cu filmul original lucru care nu poate decat sa ne bucure.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook